Post Image

10 ÉVES ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI A LOGISCOOL

Rúzs & Más / 2024-02-08

Az idei január 27-én megrendezett eseményen a Logiscool méltón ünnepelte 10. évfordulóját. A rendezvényen megjelentek a Logiscool magyar társalapítói, Dr. Breuer Anita és Csitári Gyula, a franchise hálózat partnerei, oktatói, szülői és gyermekközössége, valamint a Logiscool befektetői. A Logiscool hálózata 2014-ben indult Magyarországról, és mára már 30 országban, több mint 200 iskolában, 210 000 gyermek életét érinti.

Az elmúlt tíz évben a Logiscool a gyermekek digitális oktatásának nemzetközi élvonalába jutott egyedi tanítási módszereik és innovatív platformjaik révén. Dr. Breuer Anita az eseményen kifejezte örömét a Logiscool folyamatos fejlődése és nemzetközi sikerei miatt. Csitári Gyula hozzátette, hogy a Logiscool sikerében kulcsszerepet játszik az erős csapat és a saját fejlesztésű platformok.

A Logiscool nem csupán a programozást tanítja, hanem a problémamegoldó készségeket, a logikai gondolkodást és a kreativitást is fejleszti. Ez különösen fontos napjainkban, amikor a digitális technológia egyre nagyobb teret hódít.

A mesterséges intelligencia térnyerése

Elképesztő sebességgel fejlődő világunkban, amit egyre inkább a digitális technológia vezérel, a számítógépek nyelvének megértése ugyanolyan fontos, mint az írás és az olvasás.

logiscool, evfordulo, 10 eves, balogh petya, mi, pc, oktatas, exon, ruzs es mas

„Nagyon izgalmas korban élünk, amikor a digitális világ soha nem látott sebességgel fejlődik. A mesterséges intelligencia fejlődésének sebessége is azt mutatja, hogy lépést váltott az emberiség. Nagy igazság, hogy nem a mesterséges intelligencia fogja elvenni a mi, és gyermekeink munkáját, hanem az, aki ért a mesterséges intelligenciához. A szülők úgy tudják felkészíteni gyermekeiket a jövő kihívásaira, ha erre különös figyelmet fordítanak.” – fejtette ki Balogh Petya.

Csitári Gyula hozzátette: „A világ változásaira és a mesterséges intelligencia térnyerésére reagálnunk kell. Mi már évek óta tanítjuk, hogyan működik az AI, most már azt is megtanítjuk akár egészen kicsiknek is, hogy hogyan kell azt használni.”

2024 új együttműködéssel indul 

Az EtonX-szel való együttműködés új lehetőségeket nyit a Logiscool számára az oktatási szektorban. Az új “self-learning” kezdő kurzus célja, hogy lehetőséget teremtsen a 12+ éves diákoknak a kódolás és a mesterséges intelligencia tanulására.

James Stanforth, az EtonX kurzusigazgatója elismerte a Logiscool által kifejlesztett platformok hatékonyságát és játékos megközelítését.

A Logiscool tulajdonosai köszönetüket fejezték ki minden résztvevőnek, akik hozzájárultak a Logiscool sikereihez. Az oktatás iránti szenvedély és az innováció továbbra is meghatározza a Logiscool küldetését, hogy még több gyermek számára tegyék elérhetővé a digitális tanulás lehetőségeit. Balogh Petya, a Logiscool 2017-es befektetője, hangsúlyozta, hogy a Logiscool nem csupán egy üzlet, hanem egy olyan kezdeményezés, ami mögött mindenki szívesen áll, hiszen hosszú távú hatást gyakorol a gyerekek jövőjére.

logiscool, evfordulo, 10 eves, balogh petya, mi, pc, oktatas, exon, ruzs es mas

 

Kapcsolódó bejegyzések