Post Image

ZÖLD TEA ÉS GRÁNÁTALMA FELEDHETETLEN KOKTÉLJA

Rúzs & Más / 2019-05-27

Az Elizabeth Arden Green Tea illatcsaládja egy új taggal bővült, amelynek édeskésen gyümölcsös aromájával energikusan és vidáman indíthatjuk a napot. Az ízletes és sokoldaldalú gránátalma inspirálta Green Tea Pomegranate illatban egyesülnek ennek az ízletes gyümölcsnek és a klasszikus teának a feledhetetlen aromái.

A gránátalmát Aphrodité szent gyümölcsének is szokás nevezni, a benne található sok aprócska mag miatt a szerelem és a termékenység, valamint a bőség jelképe is. Rengeteg pozitív hatása miatt pedig a szépség és az egészség őre. A Green Tea család új, vibráló tagja az élénkvörös gránátalma ragyogó szépségét tükrözi, melyben keverednek az alapillat különleges illatjegyei. A virágos gyümölcsös kompozíció a tea fanyarságának és a gránátalma rendkívüli, semmihez sem hasonlítható aromájának kombinációjára épül zöld, citrusos és púderes illatjegyekkel kiegészítve.

Elizabeth Arden, green tea pomegranate, edp, illat, parfüm, rúzs és más, gránátalma

Sokoldalú gyümölcsösség váratlan vibrálással

Az Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate szikrázó, ragyogó és kifinomult: fejjegyében megtalálható a gránátalma, a granadilla, a zöld bergamott és a kaliforniai mandarin, szívjegyében az Earl Grey tea , a fehér magnólia, az ibolyalevél és a davanaolaj dominál, alapjegyében pedig a mate tea, a málnalevél, a fehér moha és a pézsma teszi az illatot igazán energikussá és nőiessé. Egy ragyogóan napsütéses nap energiájával ébreszti fel az érzékeinket.

Elizabeth Arden, green tea pomegranate, edp, illat, parfüm, rúzs és más, gránátalma

Az illatot Rodrigo Flores-Roux alkotta meg, aki az Elizabeth Arden Green Tea illatcsalád mellett olyan ikonikus illatokat tudhat magáénak mint a Clinique Happy, a Donna Karan Black Cashmere, a Cerruti 1881 Collection, egy sor nagysikerű niche illatot, valamint számos Dolce Gabbana, Tom Ford kompozíciót.

Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate EDT 50 ml: 7 400 Ft
Elérhető a dm üzletekben.

Kapcsolódó bejegyzések