Post Image

VÖRÖS RÓZSÁK ADJÁK A SZERELEM ESSZENCIÁJÁT

Rúzs & Más / 2017-08-09

Mi teszi a nemes rózsát az igaz szerelem szimbólumává? A L’Occitane parfümőrjei évek óta tanulmányozzák a rózsa aromáiban rejlő erejét.  Végül sikerült feltárnunk a vörös szirmok titkát – a márka új illatát a tiszta, igaz szerelem szimbóluma ihlette.

Az egyik provence-i legenda szerint Forcalquier grófja egy-egy gyönyörű rózsát adott négy lányának, akik az igaz szerelemről álmodoztak. A lányok olyan szépek voltak, mint a rózsák, amiket neveltek: a grasse-i rózsa, a bulgáriai rózsa, a marokkói rózsa és a török rózsa. Mindegyik lány egy-egy elragadó király szívét rabolta el, akik szerelmesleveleket írtak nekik. A lányok szerelmük jeléül rózsájuk illatával írták alá leveleiket – a tiszta szerelem szimbólumával.

Szerettem volna megmutatni, hogy mi történik velünk amikor szerelembe esünk” – mondja el az illatról Claire Chambert, a Roses et Reines kollekció egyik parfümőre.
A vörös üveg az egyszerű, sallangok nélküli romantikát testesíti meg a nyíló vörös rózsák és a bazsarózsa mennyei illatával, melyeket a pézsma és a piros gyümölcsök tesznek még elragadóbbá. Feledhetetlen emlék – bármerre járunk!

L'Occitane Roses et Reines en Rouge

A Roses et Reines en Rouge Illatjegyei:
FEJJEGYEK
Ribizli, Fekete eper, Málna, Vérnarancs
SZÍVJEGYEK
Vörös rózsa, Pink peónia, Piros gyümölcsök – Bergamot
ALAPJEGYEK
Fehér pézsma, Rose Blossom, Fehér szantálfa, Vad málna

Egy egész csokor rózsa: élvezzük a nemes illatot a nap minden percében a Roses et Reines termékcsaláddal!

KÉZKRÉM 30 ml

L'Occitane Roses et Reines en Roude
Adjuk meg kezeinkek a megérdemelt, királynői törődést! A rózsás kézkrém puhává varázsolja kezeinket és segít megóvni őket a kiszáradástól. Ez a romantikus illat egy provence-i titkos kertbe repít gondolatban.

AJAKBALZSAM 12 ml
Ezzel az érzéki, rózsa illatú ajakbalzsammal könnyedén puhává és kívánatossá varázsolhatjuk ajkainkat.

TUSFÜRDŐ 250 ml
Ez a könnyű, habzó tusfürdő lágyan simogatja a bőrt, miközben egy frissen virágzó kert illatával tölti meg fürdőszobánkat. Elragadó illata egész nap elkísér!

TESTÁPOLÓ 250 ml

L'Occitane Roses et Reines en Rouge
Legyen a szenvedély a hétköznapok része: ez a könnyű testápoló krém ideális a mindennapokban, segít hidratálni, finom rózsa és ribizli illatúvá varázsolni bőrünket.

ROSE ROUGE EAU DE TOILETTE 75 ML – 14 200 FT
TUSFÜRDŐ 250 ML – 4 950 FT
TESTÁPOLÓ 250 ML – 7 390 FT
KÉZKRÉM 30 ML – 2 290 FT
AJAKBALZSAM 12 ML – 2 590 FT
A limitált kollekció a L’Occitane üzletekben és webáruházukban is elérhető augusztus 8-tól, ameddig a készlet tart!

Mentés

Mentés

VÖRÖS RÓZSÁK ADJÁK A SZERELEM ESSZENCIÁJÁT
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések