Post Image

VIRÁGILLATÚ TAVASZI ÁLMOK

Rúzs & Más / 2018-03-01

Némely illat költői: azonnal álmodozásra késztet, mint egy gyöngéd érintés, amely mesés fantáziavilágok kapuit tárja fel. Indítsuk a tavaszt egy szépséges, pillekönnyű romantikus illattal, amely egy kis paradicsomi harmóniát csempész a hétköznapokba!
A Betty Barclay Beautiful Eden elrepít egy elvarázsolt kertbe, amely a legkülönbözőbb virágok és zöldellő tavaszi lombok illatát árasztja. A madárdaltól zengő sűrű növényzetbe beszűrődnek a napsugarak. A közlekedés és a csörgő telefonok zajától távol édeni menedékre lelhetünk. A Betty Barclay Beautiful Eden varázslatos természetességet kölcsönöz viselőjének a mindennapok forgatagában, és tavaszi virágtenger illatával veszi körül.

Betty Barclay Eden edp, matiamubysofia, rúzs és más

A reklámarc: egy bloggerina
A Betty Barclay Beautiful Eden illat tökéletesen illik a tavaszhoz. A kampány arca @matiamubysofia blogger, véleményvezér.
Sofia Tsakiridou azt a fiatal nőt személyesíti meg, aki nyitottságával meghódítja a világot, miközben megőrzi gyöngédségét és melegszívűségét. Az új Betty Barclay Beautiful Eden is az ilyen őszinte és romantikus nőket szólítja meg, akik közel érzik magukat a természethez, és akik azzal összhangban szeretnek élni. Van olyan ember, aki nem álmodik a saját kis édenkertjéről?

Betty Barclay Eden edp, matiamubysofia, rúzs és más

Gyümölcsös, virágos pehelykönnyű illatélmény
Egy elbűvölő illat, amelynek pezsdítő gyümölcsös fejillata életerőt ad és pozitív hangulatot ébreszt. A szívben a zsenge virágos jegyek elvarázsolt kertre emlékeztetnek, és romantikus illatélményt teremtenek. A kompozíciót krémesen lágy, női akkordok kerekítik le.
Fejillat: körte, fekete ribiszke és mandarin
Szívillat: bazsarózsa, egyiptomi jázmin és gyöngyvirág
Alapillat: cédrusfa, szantálfa, vanília

Romantikus design

A külső csomagoláson látható virág motívum a vidám, pasztellszín fényjátékra emlékeztet. Remekül illik ehhez a romantikus flakon is, amely az illatot magába zárja, hiszen nem csak a tartalom virágillatú, a flakon maga is leképezi a virágszirmok alakját. A Betty
Barclay Fragrances a Beautiful Eden szépségápolási termékek választékát most első alkalommal egészíti ki Soft Shower Foam zuhanyzóhabbal és hidratáló Body Mousse testápoló habbal.

Betty Barclay Beautiful Eden edp, rúzs és más

Illatozó termékválaszték
Merüljünk el az érzéki virágtengerben – a Betty Barclay Beautiful Eden illataival és szépségápolási termékeivel:
Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 6 302 Ft
Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 5 327 Ft
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 9 303 Ft
Deodorant Natural Spray 75 ml 3 526 Ft
Soft Shower Foam zuhanyzóhab 200 ml 2 986 Ft
Moisturizing Body Mousse hidratáló testápoló hab 200 ml 2 986 Ft

A Betty Barclay Beautiful Eden illatok március elejétől kerülnek forgalomba, többek között kiválasztott drogériákban, áruházakban és nagyáruházakban, szaküzletekben, valamint online: www.betty-barclay.com.

Betty Barclay Beautiful Eden edp, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések