Post Image

A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL MESÉLŐ FÜRDŐRUHÁK

Rúzs & Más / 2017-04-06

A Calzedonia idei kollekciójában kultúrákon, irányzatokon, trendeken átívelő világkörüli útként értelmezi újra a nyarat. Távolságot áthidalva olvasztótégelyévé válik a stílusnak, amelyben hangsúlyt kapnak a messzi vidékek részletei és színei: Afrikáé, Mexikóé és Japáné.

Calzedonia fürdőruhák 2017

Színpompás és dekoratív stílus jellemzi az új darabokat, olyan elbűvölő részletekkel, mint a gyöngy, a rátétek és kövek – ezen a nyáron nem kell nyaralni mennünk ahhoz, hogy az új szépségeket lássunk, elég ajtót nyitnunk a Calzedonia-ra.

KALEIDOSZÓPIKUS TRÓPUSOK

Maxi virágok, hihetetlen színekben, trópusi gyümölcsök és fluoreszkáló növények árasztják el a fürdőruhák felületét – egész világok születnek, amelyekben lüktet az élet, a természetes vagányság kel életre a vibráló árnyalatokban. Bikinik minden típusban, flitterekkel és hímzéssel díszítve.

Calzedonia fürdőruhák 2017

COPACABANA

A Calzedonia tiszteleg Rio de Janeiro előtt – retró stílusban értelmezi újra a virágmotívumokat, új jelentést ad a könnyed elaganciájú érzékiségnek, mindezt színes és mintás vintage stílusú bikinik formájában.

RIVIÉRA

Az olasz Riviérától ihletve idézik meg a fürdőruhák az 1960-as évek La Dolce Vita szellemét is: a kávézókkal szegélyezett strandok és az utcai lovaskocsik világát. Nyomatok és jacquard szövésű anyagok piros, fehér és ikonikus kék árnyalatban, amelyek még csábítóbbá teszik az egyes darabokat.

Calzedonia fürdőruhák 2017

CSILLOGÓ HULLÁMOK

A Calzedonia kreatívan értelmezi újra a „fémes ragyogás találkozik a nőiességgel” hangulatot, finom részletekkel és laminált felületekkel, a nemzetközi kifutókon látható, legújabb trendek szerint. Az arany, bronz, réz és vörösötvözet árnyalatú a paletta a csillogó eleganciát idézi fel a fürdőruhákon.

Calzedonia fürdőruhák 2017

Kapcsolódó bejegyzések