Post Image

VICTORIA BECKHAM BEMUTATTA ÚJ KOZMETIKAI MÁRKÁJÁT

Rúzs & Más / 2019-10-01

Victoria Beckham-nak mozgalmas hetei voltak: nemcsak a 2020-as tavaszi/nyári kollekcióját mutatta be a London Fashion week-en, de saját kozmetikai márkájának premierjét is levezényelte. Az elegáns termékek luxuskategóriához képest elérhető áron kaphatók!

A Victoria Beckham Beauty  sminket, arcápolást és wellness termékeket fog fémjelezni, amelyek létrejöttét egyetlen gondolat ösztönözte: sajátmagunk ünneplése.

„Ez az egész nem arról szól, hogy megváltoztassuk vagy fiatalabbá tegyük magunkat. – nyilatkozta Victoria a márka bevetése kapcsán. „Nem fogok olyan termékekkel előrukkolni, amelyekről azt állítom, hogy megszabadítanak a ráncoktól, mert ez badarság volna. Úgy gondolom, hogy azt kellene ünnepelnünk, akivé lettünk, a legjobb, legerőteljesebb önmagunkat és egymást, mert nőkként együtt vagyunk erősek.”

Victoria Beckham, victoria beckham beauty, kollekció, luxus, márka, kozmetikai márka, rúzs és más

A márka másik vezérelve, hogy a szépségnek mozgalmas életformánkat kell kiegészítenie és támogatnia. A „beauty in motion” koncepció az elfoglalt nőknek szól – azoknak, akik a magánéletük és karrierjük közt futkosva balanszíroznak – épp úgy, ahogyan azt Victoria is teszi. A márka weboldalán azt olvashatjuk, hogy a Beckham Beauty csak olyan termékeket foglal magában, amelyeket eddig hiányoltunk a neszeszerünkből: tiszta összetételű, nagy hatékonyságú, megoldás orientált készítményeket, amelyek a modern nőt szolgálják, aki folyamatosan mozgásban van, és aki a legteljesebb életet éli.

A márka megalapításában és a termékek fejlesztésében Sarah Creal működött közre, aki 2016-ban az Estée Lauder égisze alatt hozta létre Victoria Beckham limitált kollekcióját.

Victoria Beckham smink iránti szenvedélye azonban még ennél is korábbra nyúlik vissza: „Kiskoromban folyton édesanyám sminktáskájában turkáltam és semmit sem szerettem jobban, mint nézni őt, amint készülődik – fölteszi a rúzst és kihúzza a szemét. Szeretem hangsúlyozni, hogy nőnek születtem és számomra a smink is ezt jelképezi!”

Victoria Beckham, victoria beckham beauty, kollekció, luxus, márka, kozmetikai márka, rúzs és más

Az első kollekció, ami bemutatásra került, teljességgel a szemekről szól. A márka névadója azért döntött így, mert úgy gondolja, hogy ez a kategória jellemzi őt a legjobban – és valóban, Victoriáról sokaknak azonnal a füstös, szexi szemsmink ugrik be. A sikkes kollekció tagjai: Smoky Eye Bricks (54 USD), 4 gondosan összeválogatott árnyalatból álló szemfesték paletták, amelyekkel trendektől függetlenül, különféle intenzitású és stílusú szemsminket készíthetünk. A kristálycsillogású Lid Lustre (36 USD) szemfestékek 4 izgalmas árnyalatban nedves hatású csillámfénybe vonják a szemeket és valódi kristályok erejével vannak átitatva, ezáltal Victoria Beckham meggyőződése szerint az aurát megtisztító energiát sugároznak. Ha mégsem így lenne, valószínűleg akkor sem fog reklamálni senki, mert szemkápráztató!

Victoria Beckham, victoria beckham beauty, kollekció, luxus, márka, kozmetikai márka, rúzs és más

A kollekció harmadik tagja, az intenzíven pigmentált, vízálló Satin Kajal Eyeliner (26 USD) fekete, bronz és bordó színben tartós viseletet ígér.

Ha hinni lehet a híreknek, a szemsminkek bevezetését a lip category, azaz a rúzsok, szájfények és ajakceruzák bevezetése a jövő hónapban követi. Kíváncsian várjuk a #NotPerfect #CleanBeauty márka folytatását!

Victoria Beckham, victoria beckham beauty, kollekció, luxus, márka, kozmetikai márka, rúzs és más

 

VICTORIA BECKHAM BEMUTATTA ÚJ KOZMETIKAI MÁRKÁJÁT
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések