VEGYÜK FEL A KESZTYŰT A HIDEGGEL SZEMBEN!

Rúzs & Más / 2016-11-18

A hideg időjárásnak arcunk mellett a kezünk van kitéve leginkább, így ebben az időszakban bőrünk speciális ápolást igényel.

A fájó, repedezett bőr kialakulásának oka a védőréteg sérülése. A bőr szerkezeténél fogva, alapvetően képes védelmet nyújtani a környezet ártalmaival szemben, regenerálni tudja saját magát. A felszínén található barrier (gát) réteg megakadályozza a nedvességvesztést. Ám a túl nagy dózisban kapott környezeti ártalmak fokozatosan kikezdik a védőréteget, mely meggyengül és ezáltal átjárhatóvá válik az UV sugárzás, környezetszennyező anyagok és mikroorganizmusok számára. Mindez a bőr kiszáradását és idő előtti öregedését – ráncok, barna foltok keletkezését – vonja maga után.

Két csodás, gyógyszertárakban kapható kézkrémet ajánlunk, amelyek más-más szakértelemmel járulnak hozzá kezünk szépségéhez.

VICHY CREME MAINS & ONGLES
Kényzetető kéz- és körömápoló krém fényszűrővel

Vichy kéz- és körömápoló krém

Táplálás és fiatalság – sötét foltok megelőzése – körömerősítés

A Vichy kéz-és körömápoló krém 6 hatóanyag különleges kombinációjával hosszantartóan és kíméletesen ápolja a kézfejet. A fényszűrő véd a barna foltok ellen. A bőr simább lesz, a körmök erősebbnek tűnnek. Ajánlott fogyasztói ára: 1 999 Ft / 40ml
LA ROCHE-POSAY CICAPLAST MAINS
Bőrnyugtató és regenerálódást elősegítő kézkrém

La Roche-Posay Cicaplast kézkrém

Regerálás – hidratálás – azonnali és akár 3 kézmosás után is fennmaradó hatás

3 aktív hatóanyagot tartalmaz: a niacinamid segít regenerálni a bőrt, gyulladásgátló hatású és enyhíti a viszketést. A glicerin hidratál és védőréteget képez a bőrön. A karitévaj táplálja és védi a bőr barriert. Kellemes fluid textúra, gyorsan felszívódik, nem ragad, nem hagy zsíros réteget a bőrön.

Ajánlott fogyasztói ára: 2 099 Ft / 50 ml

Kapcsolódó bejegyzések