Post Image

BŐRFIATALÍTÓ ARCÁPOLÓ NAPSUGÁRZÁS ELLENI VÉDELEMMEL

Rúzs & Más / 2020-04-01

Arcunk minden nap, időjárástól függetlenül UV-sugárzásnak van kitéve, ami láthatatlanul öregíti bőrünket. Ezen belül a különösen káros UVA-sugarak még az ablaküvegen is áthatolnak, így a lakásban, home-office-ban is ki vagyunk téve a hatásainak. A napsugárzás hatása bőrünkön az egyik legnagyobb ellenség a kollagénnel szemben. A nap által kibocsátott UVA- és UVB-sugarak számunkra láthatatlanok, ártalmas hatásai azonban bőrünkön annál láthatóbbak lehetnek. A hatékony anti-aging formula és a széles spektrumú UVA/UVB-védelem kombinációjának köszönhetően az új Liftactiv Collagen Specialist SPF25 korrigálja és megelőzi az UV-sugárzás okozta kollagénhiány bőrön látható jeleit: csökkenti a ráncokat és a pigmentfoltokat, valamint üdévé varázsolja a bőrt. Leheletkönnyű textúrája azonnal hidratál és táplál.

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST SPF25 komplex öregedésgátló arckrém széles spektrumú UVA- és UVB-fényszűrővel

 

vichy, liftactiv, collagen, fényszűrő, kollagén, UV védelem, napsugárzás, bőröregedés, bőrfiatalító, rúzs és más, arcbápolás, bőrápoló

Az esztétikai bőrgyógyászat által ihletett LIFTACTIV arcápolás segít kiegyenlíteni a kollagénhiány jeleit a bőrön. A bőr saját kollagéntermelésének serkentésével segít csökkenteni a bőröregedés látható jeleit: simítja a ráncokat, hat a feszeségvesztés és kontúrvonalvesztés valamint a pigmentfoltok ellen. Biopeptideket, Cg-vitamint, hialuronsavat, glikolsavat, pheresorcinolt, vulkanikus eredetű Vichy Termálvizet és széles spektrumú UVA- és UVB-fényszűrőt tartalmaz. Hermetikus csomagolása a hatóanyagok megóvását szolgálja. Pumpás adagolóval a precíz adagolásért az utolsó cseppig. Minden bőrtípusra ajánlott!

AJÁNLOTT FOGY. ÁR: 12 999 Ft – kapható a gyógyszertárakban

Kapcsolódó bejegyzések