Post Image

VAD ROMANTIKA AZ ŐSZI KÖRMÖKÖN

Rúzs & Más / 2021-09-24

A CND™ Wild Romantics kollekció a szabadságot, szeretetet és a természetet ünnepli, hogy segítségével ráleljünk az igazi szépségre és nyugalomra. A Vad Romantika az ősz megkapó színeiben tündököl, melyeket akár szolid monokróm formában akár egymás mellett vagy éppen színátmenetes formában viselünk, az összhatás megnyugtatóan harmonikus.

cnd, wild romantics, fall2021/22, osz, oszi kollekcio, oszi szinek, korom, koromlak, shellac, vinylux, ruzs es mas

A kollekció földes árnyalatai, melyek kényelmet és törődést sugároznak, elérhetőek a CND™ SHELLAC™ leoldható gél lakk és a CND™ VINYLUX™ tartós ápoló körömlakk színpalettáin.

Az új, őszi kollekció színei a következők:

cnd, wild romantics, fall2021/22, osz, oszi kollekcio, oszi szinek, korom, koromlak, shellac, vinylux, ruzs es mas

• Books & Beaujolais, angolvörös;
• Wrapped in Linen, klasszikus nude;
• Soft Flame, kifinomult terrakotta;
• Wooded Bliss, rózsaszín tónusú mályva;
• Candlelight, limitált mustársárga és
• Verbena Velvet, limitált drágakő lila.

“Idén ősszel megünnepeljük a belső szellemi szabadságunkat és köszönetet mondunk a természetben tapasztalható nyugalomnak,” mondta Jan Arnold, a CND™ társalapítója. „Akár egy kiadós vidéki sétát teszel, akár egy pohár bort kortyolsz a tűz mellett, ez a meleg és földes kollekció kiemeli szépséged.”
Szánj egy percet arra, hogy hátradőlj és értékeld mindazt, ami körülötted van. #CNDWildRomantics.

cnd, wild romantics, fall2021/22, osz, oszi kollekcio, oszi szinek, korom, koromlak, shellac, vinylux, ruzs es mas

CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish
14+ napig tartó magasfényű gél lakkozás a természetes köröm sérülése nélkül. Körömbarát, hiszen nem kell megreszelni a természetes körmöket, így azok nem vékonyodnak el. Tartós, mint a zselé és könnyű felvinni, akár egy körömlakkot. Akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával a megfelelő fedőlakk használata esetén. 7 káros összetevő mentes: nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK). Így valószínű, hogy nem okoz allergiát. A CND Shellac egy professzionális termék, így kizárólag OKJ vizsgával rendelkező körmösök, illetve Shellac Certified PRO képzésen résztvevők vásárolhatják meg.

CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish
A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad.

Az új kollekció elérhető az X-Beauty Group weboldalán!

Kapcsolódó bejegyzések