Post Image

ÜNNEPI ÍZEK A STARTBUCKSNÁL, KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGEK OTTHONRA IS

Rúzs & Más / 2023-12-08

Az idő egyre hűvösebb, előkerülnek a sapkák, sálak, melegebb kabátok, elkezdődik szívünk ünnepi hangulatba öltöztetése, és természetesen érkeznek a Starbucks téli italkülönlegességei is, amelyek ismerős ízekkel és újdonságokkal várják a kávé szerelmeseit. Nem kell azonban kimaradnia azoknak sem a szezonális kávé-élményből, akik növényi alapú tejalternatívával kérnék őket, vagy épp télen is inkább a jegeskávét, Frappuccino® italt választanák.

Ünnepi italkínálat, avagy a téli Starbucks életérzés

Azoknak, akik szívük szerint a mókusokhoz hasonlóan bekuckóznának, amint beköszönt az igazán hideg idő, a nagy visszatérő, a Toffee Nut Latte és Ice Toffee Nut Latte a tökéletes választás. A krémes és gazdag kávékülönlegesség a vajkaramella és a pirított mogyoró aromájának köszönhetően vált az egyik legkedveltebb téli itallá. A fűszeres karamell és gofri találkozásából született Caramel Waffle Latte is visszatér, hogy kiváló társa lehessen egy jóleső beszélgetésnek, akár jeges változatban is.

Az ünnepi időszak rajongói számára kihagyhatatlan a lágy, mégis karakteres Gingerbread Latte. A kellemesen fűszeres mézeskalács ízvilágú, szerecsendióval megszórt tejszínhabos kávé kuriózuma, hogy már az első korty előtt, csupán az illatával képes igazi várakozással teli hangulatba ejteni a szívet. Jeges változata, az Iced Gingerbread Latte pedig egyenesen a havas táj meghittségével ajándékozza meg a hidegebb italok kedvelőit. Azok számára, akik szeretnék a gyermekkorukat is megélni egy forró kávékülönlegesség formájában, a Chocolatey Gingerbread Lattét ajánljuk, hiszen a nosztalgikus forró csokoládét kombinálja a klasszikus mézeskalácsos kávé összes elemével. Apropó forró csokoládé, akik egy krémes, mogyorós, csokiroppanóssal megszórt, habos téli italra vágynak, azok számára a Hazelnut Chocolate Crunch Hot Chocolate a kitűnő választás, amit kigyermekek is bátran fogyaszthatnak, hiszen nincs benne koffein – de óvatosan, mert nem csak a neve forró!

Mindegyik forró és jeges ital kérhető tejalternatívákkal, méghozzá plusz költség nélkül, mert érzékenységtől és ízléstől függetlenül mindenki megérdemli, hogy ugyanúgy élvezhesse a kávézólánc italait. Annak érdekében, hogy a Starbucks vendégeit a fenntartható megoldások választására ösztönözze 200 Ft kedvezményt biztosít azok számára, akik termoszukba vagy reusable cupba kérik az italukat.

starbucks, teli, kavekulonlegesseg, unnepi kave, teli, kollekcio, christmas, frapuccino, blonde roast, szemeskave, ruzs es mas, teli ital

Frappuccino® italoknak áll a téli világ

A kávézólánc nem feledkezett meg azokról a kávéfogyasztóiról sem, akik időnként vagy kizárólag a krémes és lágy jeges italokat kívánják. Az ünnepi ízekből tehát ők sem maradhatnak ki, épp ezért mind a négy téli kávékülönlegesség kérhető Starbucks Frappuccino® Blended Beverage italként.

Forró italok az otthon békéjében

Ebben a hideg, mégis csodás időszakban jólesik kimozdulni, és egy kávézóban élvezni az ünnepi aromákat, ugyanakkor otthon is sokkal többször vágyhatunk a téli ízek harmóniájára. A fűszeres csokoládé és a lucfenyőhegyek citrusosan édes, bársonyos aromáiban bővelkedő Starbucks Christmas Blend, és a fűszeres narancs, füge és juharszirup jegyeiben gazdag Starbucks Christmas Blonde Roast szezonális szemeskávék az erősebb és lágyabb kávék kedvelői számára is elhozza a hagyományos családi béke felemelő élményét, ám mind tudjuk, hogy a tél a forró teák idénye is. A Starbucks Teavana™ Winter Spiced Apple tea az ízgazdag sült almadarabokkal és az édesen kellemes fahéjjal még az esti órákban is képes meghitten átmelegíteni. Bármelyiket is válaszd, vidd magaddal egy limitált kiadású Starbucks termoszban vagy reusable cup-ban, és engedd, hogy útközben felmelegítsen.

Kapcsolódó bejegyzések