Post Image

ÚJDONSÁG A NYAKFESZESÍTÉSBEN: VICHY PHYTOSCULPT

Rúzs & Más / 2019-01-21

Ami a francia nők számára alapvető, hogy nyakukat és dekoltázsukat ugyanúgy ápolják, mint az arcbőrüket, abban mi még alaposan el vagyunk maradva. Általános, hogy csak akkor kezdünk el figyelmet fordítani ezekre a területekre, amikor már szemmel is jól látható a baj, azaz elkezd ráncosodni. A Vichy legújabb innovációja a változókori bőrápolás támogatására a Neovadiol Phystosculpt nyakfeszesítő és arckontúr-formáló balzsam. Ez a hiánypótló termék növényi eredetű fitoszterolokkal és speciális, bőrtömörséget fokozó hatóanyag-együttessel segít a nyakterület feszesítésében és az arckontúr formálásában.
Különleges balzsamos textúrája a bőrrel érintkezve, felmelegített állapotban ideális nyak- és arcmasszázsra. Rendszeres használattal klinikai vizsgálatokkal mérhetően feszesíti a nyakat és a kontúrokat, segít csökkenteni a menopauza bőrön megjelenő hatásait, javítja a bőrtömörségét, feszesíti az arc körvonalát és elősegíti a sugárzó megjelenést.

Használható az egész arcra és nyakra, vagy csak a nyak és a dekoltázs területére, bármilyen arckrémmel kombinálva.

NEOVADIOL PHYTOSCULPT

Vichy Neovadiol Phytosculpt nyakfeszesítő balzsam, rúzs és más

Az arc és a nyak területe, az alsó állkapocs és nyakvonal, a nyak alsó része és az arc körvonala: a Vichy kutatásai kimutatták, hogy a menopauza okozta változások ezen a zónán mutatkoznak meg először. A Laboratoires Vichy kutatása kimutatta, hogy a bőr hormonális öregedésében alapvető szerepet játszik a DHEA hormon, amely az epidermiszre és a bőr faggyútermelésére van pozitív hatással, de az életkorral csökken a mennyisége. A kutatás alapján a Vichy azonosította azokat a mechanizmusokat, amelyek segítségével a DHEA hormon segít a bőr fiatalos megjelenésének helyreállításában.
A Vichy legújabb innovációja, a Neovadiol Phytosculpt segít a nyakterület feszesítésében és az arckontúr formálásában. A készítmény segít enyhíteni a bőr rugalmasság elvesztésének látható jeleit.
A Neovadiol Phytosculpt-ban található Fitoszterolok (vadpáfrány-kivonat) formálják a kontúrokat, míg a Compensating complex hatóanyagegyüttes segít a bőrtömörség-vesztés pótlásában.

Feszesítő ápolás balzsamos textúrával a mindennapokra

A bőrrel érintkezve 32 fokra melegített balzsam lágy textúrája ideális nyak- és arcmasszázsra. Miután a textúra lehűlt, réteget képez a bőrön, amely optikailag segít megemelni és feszesíteni a kívánt bőrterületet.

A TELJES NEOVADIOL TERMÉKCSALÁD

NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém – Bőrtömörség a változókorban lévő bőr számára
NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX éjszakai arckrém – Bőrtömörség a változókorban lévő bőr számára
NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX szérum – Bőrtömörség a változókorban lévő bőr számára
NEOVADIOL MAGISTRAL nappali arckrém – Tápláló balzsam a változókor után
NEOVADIOL MAGISTRAL ELIXIR – Revitalizáló olaj a változókor után
NEOVADIOL SZEM-ÉS SZÁJKÖRNYÉK ÁPOLÓ – Speciális applikátorral a könnyebb használatért

Vichy Neovadiol Phytosculpt nyakfeszesítő balzsam, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések