Post Image

ÚJ SZEMLÉLET A CELLULIT LEKÜZDÉSÉBEN

Rúzs & Más / 2019-04-22

Aki hajlamos a cellulitra de szeret strandolni és nem kívánja magát egész nyárom egy strandkendő mögé rejteni, az ilyentájt vesz egy nagy levegőt és újra harcba indul a gödröcskék ellen – én sem vagyok ezzel másképp. Mindig újra meg újra kiderült, hogy a csodaszert, amely nyomtalanul eltünteti ezt a makacs bőrproblémát még nem találták fel. Most azonban megcsillant egy reménysugár, amikor rábukkantam egy a nőket érintő problémákat egészen más szemszögből megközelítő márkára.

A természet bölcsessége

A WiseTree Naturals (WTN) mögött egy nagy tudást felhalmozó kis magyar márka rejlik. Ez azonban a profi weboldalukról nem derül ki, mely akár lehetne egy nemzetközi cég magyar nyelvű mutációja. Az viszont kiderül, hogy nemcsak kozmetikumokban, hanem ennél szélesebb spektrumon gondolkodnak egy-egy probléma megoldásán. Azt vallják, hogy a női hormonok változásainak, egyensúlyeltolódásainak következményeit egyszerre több oldalról érdemes orvosolni. Így a natúrkozmetikumokban, táplálékkiegészítőkben fellelhető növényi hatóanyagok kozmetikai előnyei mellett egészségvédő hatásaikat is latba vetik – nemcsak az okozatot, de az okokat veszik célba. Számos, minket, nőket érintő problémára kínálnak megoldást csomagok formájában, melyben a termékek szinergikusan hatnak, azaz fokozzák egymás hatékonyságát.

Gyógynövények csavarral

De térjünk vissza a cellulitra, a kötőszövetek közé betüremkedő megnagyobbodott zsírsejtek okozta jelenségre, amelynek kialakulásához már jól tudjuk, számos tényező járul hozzá. Azt is tudjuk, hogy nem 2 hét alatt alakult ki, így ennél több időre lesz szükség a változás eléréséhez is. A WTN Narancsbőr Elleni Elixírje nem ígér pár nap alatt bekövetkező csodát, de ha beleássuk magunkat az összetételébe és hatásmechanizmusába, visszatér a remény, hogy mégsem szélmalomharc, amit a gödrök ellen vívunk. (Különösen, ha sporttal is kiegészítjük a mindennapjainkat, még látványosabb lehet az eredmény.) 20 kiváló gyógynövény található benne, melyek egymással harmóniában hatnak (a nagy mennyiségű gyógynövény barnára színezi a krémet, de mivel egyből felszívódik, a ruhát nem fogja össze!), a gyors és mély felszívódásról pedig egy forradalmi módszer az úgynevezett aminoszorpciós technológia gondoskodik.

wtn, WiseTree Natural, narancsbőr elleni elixír, cellulit, naransbőr, rúzs és más, hormonális

WTN Narancsbőr Elleni Elixír

– Aminosavak speciális elegyét tartalmazza, amely biztosítja az átlagon felüli hidratációt és ezáltal kiemelkedő mértékű lesz a hatóanyagok felszívódása.
– A zöld tea kivonat, a kínai keserűfű, az értékes E-vitamin, a szőlőmagkivonat kiváló antioxidáns hatású tulajdonságokkal rendelkeznek
– A rozmaring és a guarana kivonat a mikrocirkulációt segít javítani
– A feketebodza virágzat remek segítség a kollagén megőrzésében, mert meggátolja a hialuronsav lebontását, amely a feszes bőr megőrzésének egyik kulcsa

A WTN Narancsbőr Elleni Elixír hatását fokozni is tudjuk, mégpedig étrendkiegészítőkkel, amennyiben szükséges, (a méregtelenítő Indol-3-karbiol komplexet ténylegesen magas ösztrogénszinttel rendelkezők figyelmébe ajánlják-melyet vérvétellel lehet legegyszerűbben kideríteni) illetve a Ciklusbarát Krémmel, mely a hormonegyensúlyt állítja helyre (a menstruációs ciklus 2. felében alkalmazandó!). Mindezt teljesen természetes formában, növényi kivonatokkal érhetjük el, mivel a WTN minden terméke megfelel a Német BDIH által támasztott természetes kozmetikumokra kidolgozott követelményeknek.
A különleges koncepcióról, a termékek használatáról, növényi hatóanyagokról rengeteg információt találsz a wtn.hu weboldalon.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések