Post Image

ÚJ SILAN FEJLESZTÉS, MÉG ILLATOZÓBB RUHÁK

Rúzs & Más / 2016-08-28

10 hét alatt akár bármi megtörténhet… Évszakok váltakozhatnak, szerelembe eshetünk, vagy akár körbeutazhatjuk a földet és felfedezhetünk új, izgalmas illatvilágokat, mint például a Földközi-tenger levegőjének frissességét vagy a provence-i végtelen levendula mezők illatát. Az újfejlesztésű Silan öblítő segítségével ruháink megidézik kedvenc régiónk illatvilágát és az új összetételnek köszönhetően akár 10 héten keresztül megőrzik illatukat a ruhásszekrényben. Különböző magukkal ragadó illatvariánsok közül választhatunk, melyek biztosítják a hosszantartó Silan frissességet a mosások között is.

Új Silan öblítő 10 hétig tartó illattal

Az új Silan formula parfüm kapszulákat tartalmaz, melyek garantálják, hogy a Silan öblítő illatanyagai rögzüljenek a szálakban, ezáltal a szárítás után  folyamatos az illatanyag-kibocsátás a szálakban, lehetővé téve, hogy a frissen mosott ruhák szekrényben tárolva akár 70 napon keresztül megőrizzék friss illatukat. A szálakban rögzült mikrokapszuláknak köszönhetően, szárítás után a ruhák minden érintés során a friss illatot bocsátanak ki, mely kitart a következő mosásig.

Új Silan öblítő 10 hétig tartó illattal

A Silan legújabb innovációja nem csak 2 héttel tovább tartó frissességet garantál, de a megnövelt parfüm koncentrációnak köszönhetően még meghatározóbb illatérzést biztosít.
A magas teljesítményű formula újszerű összetevőt is tartalmaz, mely hihetetlenül puhává varázsolja a ruhákat. Az új formula további előnye, hogy 20%-kal növeli a mosások számát– a Silan így gazdaságosabb, mint valaha. 1 liter öblítő akár 40 mosásra is elegendő.

Hogyan lehetne ennek ellenállni? Egy kupaknyi Silan öblítő a normál mosási ciklus során megóvja a lágy szálú anyagokat, ezáltal lehetővé teszi, hogy az anyagok ellenállóak legyenek az őket érő hatásokkal szemben: lággyá teszi az anyagok érintését, könnyűvé varázsolja a vasalást és még kényelmesebbé teszi a ruhák viselését. Mindemellett pedig biztosítja az akár 10 hétig tartó verhetetlen frissességet. rényben.

Új Silan öblítő 10 hétig tartó illattal

Kilenc fantasztikusan friss illat közül választhatunk az új Silan öblítő kollekcióból. Íme, a megújult Silan Classic termékcsalád, a magával ragadó természetes frissesség érzésével – új levendula illatban is:
• Új: Silan Lavender Garden – a lila levendula elbűvölő illatával, mely a mesés provence-i mezők hangulatát idézi
• Silan Fresh Sky – a felhőtlen nyári égbolt frissességével
• Silan Fresh Spring – a hosszú tél után újraéledő tavaszi kert magával ragadó frissességével
• Silan Morning Sun – a felkelő nap harmatos friss pillanatát idézi

Új Silan öblítő 10 hétig tartó illattal

A Silan bemutatja a megújult, öt különleges virágillatban elérhető Aromatherapy termékcsaládot is, mely a virágnektárból kinyert összetevők segítségével nyújt kényeztető hatást érzékeinek. Az Aromatherapy termékcsalád a világ varázslatos kultúrái által ihletett összetevőket érzéki olajokkal egyesíti, melyek a világ bármely táját képesek felidézni illatvilágukkal:
• Silan Aromatherapy Orange Oil and Magnolia
• Silan Aromatherapy Rose Oil and Peony
• Silan Aromatherapy Citrus Oil and Frangipani
• Silan Aromatherapy Patchouli Oil and Lotus
• Silan Aromatherapy Jasmine Oil and Lily

Új Silan öblítő 10 hétig tartó illattal

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések