Post Image

ÚJ, PRÉMIUM SMINKMÁRKÁVAL LETTÜNK GAZDAGABBAK

Rúzs & Más / 2018-05-18

A 6 kontinens 760 országában – a londoni Oxford street-en és a new york-i Times Square-en keresztül – jelenlévő INGLOT márka áprilisban nyitotta meg az Arena Mall földszintjén az első hazai üzletét, a sminkrajongók legnagyobb örömére. Ismerjétek meg a Kenzo divatshow-k és olyan Broadway produkciók, mint a Mamma Mia vagy a Lion King hivatalos sminkmárkáját közelebbről!

Inglot, Arena Mall, prémium smink, rúzs és más

Az Inglot-ról dióhéjban

A kozmetikai vállalatot több mint 30 évvel ezelőtt egy fiatal vegyész, Wojtek Inglot alapította. Elsődleges célja volt, hogy prémium minőségű kozmetikai termékeket elérhető áron állítson elő, felhasználva a legjobb, legmegbízhatóbb alapanyagokat. Minden INGLOT termék az Európai Unión belül készül, 100%-ban állatkísérlet-mentesen.

Inglot, Arena Mall, prémium smink, rúzs és más

A márka sminkmesterekkel, színspecialistákkal dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legfrissebb szín-, textúra- és termék trendekkel jelenhessen meg a piacon. A folyamatos megújulásra törekedve a termékfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van az INGLOTNÁL. A világon például elsőként jelent meg a piacon olyan körömlakkal, amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak szép külsőt biztosít, de gondoskodik azok egészségéről is.

Jennifer Lopezt mindenesetre sikerült meggyőznie az Inglot-nak, hiszen a világsztár adta arcát és a nevét a “Glow like JLo” kollekciójukhoz.

Inglot, Arena Mall, prémium smink, rúzs és más

Végtelen variáció

Az INGLOTNÁL működő Freedom System-ben rejlő lehetőségek egyedülállóak a piacon a hatalmas színválasztéknak köszönhetően. Az INGLOT kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc és testszépítés területén, sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin.

Inglot, Arena Mall, prémium smink, rúzs és más

A vásárlók körében méltán igen népszerű Freedom System lehetővé teszi, hogy több mint 3 milliárd színkombináció közül válogassanak, és saját maguk hozzák létre a tökéletes palettát! A szabadon összeállítható paletták teljes mértékben személyre szabhatók, szemhéj púderek, szemöldök termékek, rúzsok, szájfények, púderek, pirosítók, bronzosítók számtalan variációiból! A márka továbbá  vibráló színű, pigmentált termékeiről és saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló kozmetikumairól ismert.

Inglot, Arena Mall, prémium smink, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések