Post Image

ÍRJUK ÁT A SZABÁLYOKAT! ÚJ MEGOLDÁSOK, MERÉSZ SMINKEK

Rúzs & Más / 2017-10-31

Az évek során megszoktuk, hogy minden dekorkozmetikumnak megvan a maga rendeltetésszerű használata. Mi van akkor, ha szakítunk ezekkel a szabályokkal? Az AVON-tól ezúttal három izgalmas szemsmink elkészítéséhez kapunk tippeket, amelyek amellett hogy előcsalogatják kreatív énünket hozzásegítenek kedvenc sminktermékeink újszerű használatának felfedezéséhez is.

Lázadó pöttyök

Ki mondta, hogy csak az arcunkon viselhetjük kedvenc pirosítónkat? Írjuk át a szabályokat! Az arcpirosítónkat egy satírozó ecset segítségével vigyük fel a szemhéjunk egészére és az alsó szempillák tövébe. Ügyeljünk arra, hogy a szín széleit alaposan elsatírozzuk, hogy még véletlenül se maradjanak élesek a határvonalak. Fekete szemhéjtussal rajzoljunk apró pontokat a szemhéjunk közepére és az alsó szempillák középső részére. Ha bátrabbak vagyunk, akár a szemöldökünkig, sőt akár afelé is felvihetjük, ezzel igazán vad külsőt kölcsönözhetünk magunknak. Tekintetünket koronázzuk meg a szempillaspirállal, hogy pilláink dúsak és hosszúak legyenek, ezáltal még kontrasztosabbá válik a szemsminkünk.

Avon smink

Felhasznált termékek: mark. arcpirosító púder – Desert Rose (2299 Ft); mark. Mega Effects szemhéjtus (1999 Ft); mark. Spectralash szempillaspirál (2099 Ft)

Merész vonalak

Kezdjük el megrajzolni a tusvonalat egy zöldes árnyalatú, gél állagú szemceruza segítségével, de egyelőre csak a tusvonal keretét rajzoljuk meg, ne színezzük be azt. Majd válasszunk egy csillámos, világosabb zöld árnyalatú szemkontúrceruzát, amivel töltsük ki a tusvonal üres részét. Ezzel azonnal izgalmasabbá és karakteresebbé tehetjük a szemsminkünket. Ezután vessünk be egy ezüstszínű szemceruzát, amitől még különlegesebbé válik a szemsmink! Húzzunk egy rövid, de határozott vonalat a szemhéjránc mentén, illetve emeljük ki ugyanezzel a színnel az alsó szempillánk tövét. Végezetül tegyük tekintetünket még kifejezőbbé, használjunk dúsító szempillaspirált és formázzuk pilláinkat.

Avon smink

Felhasznált termékek: mark. gél állagú szemceruza – Sage Shock, Silver Shimmer (1398 Ft); Avon True Diamonds szemkontúrceruza – Jade Metallic (1398 Ft); mark. Big & Style dúsító szempillaspirál (1999 Ft)

A vizes hatásért

Első lépésként fekete szemceruzával színezzük be a szemhéj egészét, majd a szemek külső sarkánál húzzunk a ceruzával egy cicás vonalat. Ezután satírozzuk el a fekete szín éleit egy ecsettel vagy akár az ujjainkkal, hogy igéző, füstös tekintetet kapjunk. Az alsó szempillasort is húzzuk ki ugyanezzel a színnel. Ezután a szemhéj közepét fessük be egy világos, fehér árnyalattal, és óvatosan mossuk össze az éleit a fekete színnel. Ez a fénylő fehér még látványosabbá fogja tenni tekintetünket. A tökéletes vizes hatást meglepő módon ezúttal egy rózsaszínes szájfény segítségével fogjuk elérni – hiszen ki mondta, hogy az csak az ajkainkon mutat jól? A szájfényből egy kis mennyiséget ujjainkkal óvatosan ütögessük fel a mozgó szemhéj egészére, de ügyeljünk arra, hogy egyszerre ne tegyünk sokat, hiszen már egy kevés is szuper trendi, vizes hatást kölcsönöz a hagyományos, füstös szemsminkünknek. Végezetül kreáljunk magunknak ellenállhatatlanul dús pillákat egy volumennövelő szempillaspirál segítségével.

Avon smink

Felhasznált termékek: mark. vastag szemceruza – Boldest Black, Wide Eye White (2099 Ft); Luxe szájfény – Dainty Pink (1999 Ft); mark. Big & Style dúsító szempillaspirál (1999 Ft)

Avon smink

Kapcsolódó bejegyzések