Post Image

ÚJ MEGKÖZELÍTÉS AZ ALAKFORMÁLÁSBAN – AGYŐ STRESSZ!

Rúzs & Más / 2018-06-12

Már eddig is sejtettük, hiszen a tapasztalat ezt mutatta, de most már kutatásokkal is alátámasztották, hogy a stresszes és felgyorsult életvitel okozója lehet az alakformáló kezelések sikertelenségének. A hagyományos kozmetikumokkal szemben
az alakformáló SINECELL kúra innovatív választ ad a túlsúly és narancsbőr által okozott szépséghibákra. Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes környezetben is, a Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltüntetésében segít. A tisztított probiotikumok hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől és a külső környezeti hatásoktól.

A Vagheggi SINECELL átformálja a testkontúrt és zsírégető hatása van, csökkenti a cellulit okozta szépséghibákat, megszünteti a stressz és a felfokozott életvitel testünkre gyakorolt hatásait. Ez a kozmetikum a fenntarthatóság maximális szem előtt tartásával készült oly módon, hogy az ne befolyásolja a tengeri ökoszisztémát. A két algát ellenőrzött helyen tenyésztik, az egyiket fotobioreaktorban, a másikat pedig a természetes élőhelye reprodukálásával. Egyesével, kézzel gyűjtik össze őket az érzékeny környezeti egyensúly tiszteletben tartásával.

Kedvencünk a Pezsgő testhab, amely nemcsak összetételében, de állagában is újat hozott: a habot a bőrre simítva (kezünket rajta tartva) szenzációs pezsgést rendez a bőrön, miközben intenzíven hűsít! Ez persze csak hab a tortán – pontosabban hab a combon – hiszen a pattogó buborékoknak céljuk van: a hatóanyagot mélyen a bőrbe juttatják!

Vagheggi Sinecell alakformálás, cellulit kezelés, rúzs és más

SINECELL ANTICELLULIT ALAKFORMÁLÓ RENDSZER, OTTHONI KÚRA
A Vagheggi kifejezetten elfoglalt nők számára fejlesztette ki otthoni kúráját – azoknak, akiknek kevés ideje jut a testápolásra, de szeretnek odafigyelni magukra. Ez a professzionális kozmetikai kúra egyszerűen kivitelezhető otthon is minden nap és komoly eredményeket érhetünk el vele.

• Narancsbőr elleni bőrsimító koncentrátum (1db flakon 100 ml)
Vigyük fel kézzel, majd folytassuk a masszázst a speciális kesztyűvel az érintett területeken és a végén mossuk le a zuhany alatt. Használjuk hetente egyszer!
• Éjszakai cellulit testmaszk (1 db tubus 250 ml)
Vigyük fel a krém állagú maszkot az érintett területekre, nem kell lemosni. Reggelre bőrünk tömör és selymes lesz. Használjuk minden este!
• Speciális masszázs kesztyű, amellyel stimuláljuk az érintett területek vérkeringését. Bármelyik Vagheggi testkezelő termékkel használhatjuk.

Vagheggi Sinecell, cellulit, kezelés, alakformálás, rúzs és más

ALAKFORMÁLÓ KRÉM A KRITIKUS ZÓNÁKRA, 200 ml
Innovatív karcsúsító krém intenzív hatással, kifejezetten a kritikus zónákra lett kifejlesztve olyanoknak is, akik a stressz miatt nehezebben reagálnak a hagyományos kezelésekre. A Polysiphonia brodiei és a Phyllacanta fibrosa tengeri algák speciális karcsúsító hatást tesznek lehetővé a derék, has, csípő, fenék és karok tájékán.Vigyük fel reggel és este és addig masszírozzuk, amíg teljesen fel nem szívódik; a magasabb hőérzet és kipirosodás a bőr jó reakcióját mutatják. A krém felvitele után mindig mossunk kezet.

CELLULIT RADÍR, 200 ml
Hámlasztó testradír, ami segít a felesleges víz eltávozásában is, így sima, táplált és szép bőrt eredményez. Masszázs közben a tengeri só és licsi magok leradírozzák a bőrt, míg a különböző olajak és vajak táplálják azt. Vízzel érintkezve a radír puha krémmé alakul át. Használat: hetente egyszer masszírozzuk be, majd öblítsük le zuhany alatt.

PEZSGŐ TESTHAB, 150 ml
Pezsgő hatású hab, olyan technológiával kialakítva, ami levegő buborékocskákat szabadít fel a bőrön, ezek felfrissítenek és optimalizálják az aktív összetevők jótékony hatásait. Egzotikus növényekből kinyert nagyon hatékony koncentrátum, ami segít a narancsbőr és a zsírlerakódás okozta szépséghibák helyreállításában. Ha egy professzionális kezelés mellett használjuk kiegészítésként, ajánlott 7 napig minden reggel felvinni a problémás területekre. De ideális «smart» termék is lehet a mindennapokban időhiány esetén vagy sportolás után is.

PROFESSZIONÁLIS TESTKEZELÉSEK
A maximális eredmény érdekében érdemes kombinálni a SINECELL termékcsalád otthoni termékeit professzionális szalon kezelésekkel. Vagheggi-vel dolgozó szépségszalonok ITT!

Kapcsolódó bejegyzések