Post Image

ÚJ, KÖRNYEZETTUDATOS BIO+ TERMÉKCSALÁD

Rúzs & Más / 2017-11-09

Egyre többen figyelnek oda arra, hogy az egészséges táplálkozáson felül bőrükbe is a legtisztább növényi hatóanyagokat juttassák. Az egyre többeknél jelentkező túlérzékenység is indokolja újabb természetes, bio minősítéssel rendelkező kozmetikumok bevezetését, hiszen még ma is kevés van belőlük. Professzionális hatékonyságot nyújtókből pedig még kevesebb. Olyan bio kozmetikumra, amely messzemenőkig minden szempontból tekintetbe veszi bolgyónk védelmét pedig nem is tudnánk példát találni.

Az olasz Vagheggi márka (melyről korábbi cikkünkben már beszámoltunk) most a különleges Bio+ termékcsaláddal rukkolt elő, mely a márka fitokozmetikai örökségéből született meg. A természet által inspirált, tiszta és esszenciális formulák Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek (a Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere), igazi professzionális bio és vegán kozmetikumok, amelyek valóban működnek és tesztelten hatékonyak. A Bio+ termékcsalád kozmetikumainak összetétele a vegán kozmetikumok standardjain alapul. A vegán kozmetikum minősítés garantálja, hogy állati eredetű összetevő nem szerepel a formulákban emellett kizárja ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.
A fenntartható fejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy az összetevők nagy része a közelben elérhető legyen, így is csökkentve a szállítás okozta CO2 kibocsájtást. Azokat az alapanyagoknál, amelyek esetében ez nem kivitelezhető kizárólag FAIR TRADE kereskedelemből szerzik be. Erre kiváló példa a bio karité vaj, amelynek felvásárlásával segíteni tudják a mély szegénységben élő nyugat-afrikai nők helyzetét, akik szövetkezetekbe csoportosulva dolgoznak fenntartható módon.
A termékcsaládnál tesztelték a bőr tűrőképességét és a funkcionális hatékonyságot, így a Vagheggi Bio+ maximális hatékonyságot garantál.

Csomagolás, mely óvja a környezetet

A csomagolások esetében is messzemenőkig természetbarát megoldásokat választott a márka: a dobozok anyaga FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül (ezzel segítenek megtisztítani a lagúnákat, megóvni élővilágukat!).
A csomagolás elkészítése során nem használtak festéket, ragasztót, eltávolították a tájékoztató cédulát / címkét, viszont kihasználták a csomagolás teljes felületét az információk feltüntetéséhez. A tégely és üvegcsék „ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és könnyen újrahasznosíthatók; a tubusok bioműanyagból, növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését.

A VAGHEGGI BIO+ TERMÉKCSALÁD

24 ÓRÁS HIDRATÁLÓ KRÉM fehér üröm kivonattal
Ideális minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrökre is; a Bio+ eszenciákkal tökéletesen kombinálható és személyre szabható.

 

Vagheggi Bio+ vegán kozmetikumok

ANTIOXIDÁNS ESSZENCIA pomelo kivonattal
Antioxidáns hatású esszencia bio pomelo kivonattal a ragyogó, homogén, selymes és megújult bőrért. Kiváló sminkalap. A BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.

TÁPLÁLÓ ESSZENCIA olíva olajjal és sáfránnyal
Tápláló hatású, omega-3 zsírsavakban gazdag esszencia hidegen préselt olíva olajjal, sáfránnyal és lenolajjal, kiváló a nagyon száraz és érzékeny bőrökre. Reggel és este a BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.

BŐRTÖMÖRÍTŐ ESSZENCIA lenmag kivonattal
Bőrtömörítő hatású esszencia bio lenmag kivonattal, hyaluronsavval és organikus narancsvirág vízzel, amelyek bőrtömörítő, lifting és simító hatást eredményeznek. A BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.

Vagheggi Bio+ vegán kozmetikunok

ARCLEMOSÓ TONIK málna vízzel
Arclemosó tonik könnyű, puha textúrával, sminklemosóként is alkalmazhatjuk. A közvetlenül a termékbe kerülés előtt gőzzel desztillált málnavíz garantálja a maximális frissességet és tonizálást. Finoman masszírozzuk be, majd vízzel öblítsük le.

BŐRMŰKÖDÉST KIEGYENSÚLYOZÓ ARCMASZK vörös áfonya olajjal
Fair trade és bio karité vaj, színezékmentes, 100%-ban természetes rózsaszín agyaggal dúsítva, amelyeknek feldolgozás során kémiai anyagok nem kerültek felhasználásra. A hidegen sajtolt vörösáfonya olajnak köszönhetően maximális tápláló, nyugtató és regeneráló hatást garantál. Az arcszín homogén lesz, a bőr ragyogóvá válik. Hagyjuk a bőrön 20 percig, majd vízzel mossuk le! A maszkot használhatjuk fáradtság, stressz esetén vagy bármikor, amikor arcbőrünket szeretnénk ragyogóvá és egységessé tenni.

ARCRADÍR vörös áfonyával és lichivel
Tápláló emulzió, a 100%-osan megújuló és biológiailag lebomló forrásokból származó lichi és áfonya porok tökéletes kombinációjának köszönhetően, ideális bármilyen bőrtípusra. Kisimítja és megújítja a bőrt, amitől az élettel teli és ragyogó lesz. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, a T-vonalnál végezzünk még alaposabb masszázst, majd vízzel mossuk le! Használjuk hetente kétszer!

Vagheggi Bio+ vegán kozmetikunok

Az arcápolók kaphatók szettekben is ízléses fémdobozokban, melyeket biztosan meg fogunk őrizni sminkszerek vagy egyéb apróságok tárolására.

Vagheggi Bio+ vegán kozmetikunok

Az újdonságokat megvásárolni illetve a Vagheggi kozmetikusokról tájékozódni az ilovevegheggi.info oldalon lehet!

Kapcsolódó bejegyzések