Post Image

ÚJ, KIFINOMULT FENNTARTHATÓ ILLATOK A MÜLLERNÉL

Rúzs & Más / 2022-06-27

Számodra is fontos a bolygónk védelme? Akkor most már klímasemleges parfümöt is választhatsz felelősen! A hej:pure a Mäurer & Wirtz illatszergyártó első holisztikusan fenntartható illatkoncepciója, amely a teljes értékláncon átível: a felelősen termesztett erőforrásoktól a társadalmi és ökológiai környezetvédelmi projektek támogatásán át a fenntartható, újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagokig.

hej:pure, hejpure, pure, fenntarthato, klimavaltozás, ruzs es mas, maurer and wirtz

A friss, tiszta illatkreációk és stílusos megjelenésű csomagolása 98-ban újrahasznosítható. Az illatolajtól a hajtogatott dobozig a fenntarthatóság témáját teljesen újragondolták ebben az illatkoncepcióban: minden illat olyan különleges, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek felelős nyersanyaggazdálkodásból származnak, és amelyeket fair trade módon termeltek.
A parfümösen kifinomult illatok tiszta, 100% vegán formulával gondoskodnak a jó közérzetről – olyan vitatott összetevőktől mentesen, mint a pálmaolaj, UV-szűrők és színezékek. Műanyag kupak és celofánfólia nélkül készültek a műanyag áradat ellensúlyozásáért. A hej:pure az emberek és a környezet tiszta vízzel való ellátásának elősegítése érdekében olyan kiválasztott segélyszervezetek projektjeit támogatja, mint a WWF (World Wide Fund for Nature Németország).

A pure flower egy virágos, elegáns és nőies illat, fanyar málnával, érzéki cédrusjegyekkel és damaszkuszi rózsaolajjal – amelyet Bulgáriában termesztettek felelősen.

hej:pure – pure flower

Transzparens, virágos illat, olyan tiszta, mint a zsenge virágok a meleg nyári esőben.
Kulcsösszetevő: Damaszkuszi rózsaolaj – felelős bolgár termesztésből származik.
Társadalmi elkötelezettség: Tisztességes munkakörülmények, átláthatóság, a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartása.
virágos – elegáns – tiszta – nőies
Pure Flower Eau de Parfum 50 ml 13 125 Ft

A pure water egy vizes, tiszta és nőies illat tengeri sóval, lágy cédrusfa jegyekkel és jázmin kivonattal, amelyet Indiában, felelősségteljesen termeltek ki.

hej:pure, hejpure, pure, fenntarthato, klimavaltozás, ruzs es mas, maurer and wirtz

hej:pure – pure water
Transzparens, vizes illat, olyan tiszta, mint a napsütötte tenger a kék ég alatt.
Kulcsösszetevő: Jázmin abszolút kivonat – felelős indiai termesztésből származik.
Társadalmi elkötelezettség: Felelősségteljes, ökológiailag fenntartható mezőgazdaság és régiós átlagot meghaladó tisztességes jövedelmek
vizes – tiszta – tengeri jegyekkel – nőies
Pure Water Eau de Parfum 50 ml 13 125 Ft

A pure wood egy fás, gyümölcsös uniszex illat, amely friss pünkösdi rózsából, érzéki vaníliából, meleg cédrusfából és púderes vetiverből készült – felelősségteljesen Haitin.

hej:pure – pure wood

hej:pure, hejpure, pure, fenntarthato, klimavaltozás, ruzs es mas, maurer and wirtz

Transzparens, fás-gyümölcsös illat, olyan tiszta, mint a friss reggeli harmat a nyári erdő zsenge levelein.
Kulcsösszetevő: Vetiver-olaj – felelős haiti termesztésből származik.
Társadalmi elkötelezettség: Jobb hozzáférés az egészségügyi ellátáshoz, az oktatáshoz, a képzéshez és a közösségi támogatáshoz.
fás – meleg – tiszta – gyümölcsös – uniszex
Pure Wood Eau de Parfum 50 ml 13 125 Ft

Az illatok kizárólag a Müller drogériákban illetve a Müller online shopban elérhetők.

Kapcsolódó bejegyzések