Post Image

ÚJ HAZAI ORVOSI MÁRKA MUTATKOZOTT BE – DR.KRISZTINA PHILLIPS COSMETICS

Rúzs & Más / 2023-11-22

Dr. Krisztina Phillips ismert és elismert bőrgyógyász, gyakran találkozni vele a médiában, mivel rendkívül szakszerűen ugyanakkor közérthetően beszél a bőrproblémákról, esztétikai beavatkozásokról és a bőrápolásról – talán Dr. Csernus Krisztina néven még többek számára ismerős. A doktornő a napokban mutatta be vadonatúj, saját fejlesztésű termékcsaládját, amivel Krisztina régóta dédelgetett álma vált valóra. A Dr. Krisztina Phillips arcápolási márka három termékkel debütált: egy arclemosó, egy antioxidáns arckrém és egy szérum került bevezetésre, amelyek egyben egy alap arcápolási rutint is alkotnak.

A különleges és innovatív hatóanyagoknak köszönhetően a termékek minden bőrtípusra és minden korosztály számára használhatóak.

”Mindig is volt bennem egy olyan érzés, hogy én is képes lennék olyan termékeket készíteni, amiket bőrgyógyászként és nőként is hiánypótlónak érzek és amiket a legnagyobb szeretettel és biztonsággal tudnék ajánlani a barátaimnak és a pácienseimnek. Ezzel a márkával teljesedik ki mindaz, amit tudok és amit eddig a pácienseimnek adtam. Jó érzés, hogy van egy saját termékcsaládom, amit a tapasztalataim és legjobb tudásom alapján fejlesztettem ki” – emelte ki Dr. Krisztina Phillips, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos,  a márka megálmodója.

A termékekről:

The Facial Cleanser

dr.krisztina phillips, csernus krsiztina, borapolas, sajat fejlesztesu, hazai marka, kozmetikum, borapolas, ruzs es mas, sajat marka

A modern arclemosó már a leöblítéskor hidratál, az összetevői közt található almakivonat pedig öregedésgátló és bőrkisimító hatású. A magas antioxidáns tartalmának köszönhetően véd a szabad gyököktől és hosszabb ideig megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát.

Kiemelt hatóanyagok:

Pyrus Malus gyümölcskivonat (almakivonat), Glycerid, triglyceride, Glicolipids, Allantoin

 

The Antiaging Serum

dr.krisztina phillips, csernus krsiztina, borapolas, sajat fejlesztesu, hazai marka, kozmetikum, borapolas, ruzs es mas, sajat marka

A termék egy professzionális öregedésgátló szérum olyan modern aktív hatóanyagokkal, mint például a bakuchiol és niacinamid. A szérum kiváló kiegészítése lehet az antioxidáns krémnek, hiszen minden bőrtípusra alkalmazható az arc egészén, de akár a szemkörnyéken, a nyak és a dekoltázs területein is.

A termék jótékony hatóanyagai serkentik a bőr kollagéntermelését, illetve gyulladásgátló hatásának köszönhetően aknés bőrre is felvihető. Minden évszakban alkalmazható és akár más aktív hatóanyagtartalmú szérummal is rétegezhető. A termék minimális mennyiségű retinolt tartalmaz, így eredményesebben és kevesebb irritációval használható.

Kiemelt hatóanyagok:

Bakuchiol, Niacinamide, Hyaluronsav, Chlorella Vulgaris

 

The Antioxidant Cream

dr.krisztina phillips, csernus krsiztina, borapolas, sajat fejlesztesu, hazai marka, kozmetikum, borapolas, ruzs es mas, sajat marka

A termékcsalád alapját képező antioxidáns krém egy valódi öregedésgátló hatású, különleges formula. A hiánypótló hatóanyagkombinációt tartalmazó krémet valamennyi bőrtípus biztonsággal használhatja – az érzékeny, dehidratált, öregedő és pattanásra hajlamos bőrűek egyaránt.

Kiemelt hatóanyagok:

Pyrus Malus gyümölcskivonat, Shea vaj, Bakuchiol, Niacinamide

 

A Dr. Krisztina Phillips Cosmetics termékei elérhetőek a www.drkphillips.com weboldalon.

 

Kapcsolódó bejegyzések