Post Image

ÚJ GUESS, KIZÁRÓLAG KALANDVÁGYÓ ÉS MERÉSZ FÉRFIAKNAK!

Rúzs & Más / 2016-10-27

Merész, szexi, magabiztos – a GUESS bemutatja új, férfiaknak készült illatát, a Dare For Men-t, melyben az örök férfi kalandvágya és bátor szelleme egyesül. S hogy melyek a GUESS Dare Men férfi legfőbb ismérvei? Kihívás, szabadság, érzékiség, kitartás!
Az illat olyan, akár a megtestesült magabiztosság, cseppnyi meglepetéssel fűszerezve. A férfiaknak készült Dare illat egy új és merész vállalkozás alapjait rakja le.

Erős, markáns illat

Jacques Huclier parfümőr a Givaudan házból fás-fűszeres illatot alkotott, melyet bátran viselhetnek a férfiak nappalra és éjszakára is. “Az illat tervezésénél cSokoldalú, magabiztos, nagyon férfias személyiség. Igazi vezető egyéniség, aki kulcsszerepet játszik az eseményekben és az örömteli kalandokban. Vonzereje mindenkit lenyűgöz, amerre csak jár.”

Guess Dare for Men edt

Fejillat: Bergamott, fehérbors, borókabogyó
Szívillat: geranium, jázmin, kasmírfa
Alapillat: pézsma, pacsuli, cédrus

Csomagolás

A GUESS Dare For Men parfüm határozott, szinte robosztus üvege felidézi a márka értékeit, fémes kupakján feltűnik a vésett GUESS logo, az üveg elejét fémlapocska díszíti, melyet mintha csavarokkal rögzítettek volna az alaphoz. A kartondoboz farmer design-ja a márka jellegzetes denim örökségére utal.

Guess Dare for Men EDT 100ml 13299 Ft
Guess Dare for Men EDT 50ml 8799 Ft

ÚJ GUESS, KIZÁRÓLAG KALANDVÁGYÓ ÉS MERÉSZ FÉRFIAKNAK!
3.8 (75%) 8 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések