Post Image

ÚJ ÉV, ÚJ PÁROS ILLAT: MEGÚJULT A MEXX BLACK!

Rúzs & Más / 2021-01-05

A Mexx klasszikus friss, modern illat duója, a Black for Women & for Men új megjelenéssel és kiszerelésekkel lep meg bennünket. A hosszúra nyúlt téli hétköznapokba egy jó illat ragyogást, energiát csempészhet. A megújult Mexx Black for Woman és a Mexx Black for Men éppen ilyen – tökéletes a mindennapokra. 

„Black is the new black.”

A Mexx szerint a „kevesebb néha több”. Amikor az életet túl bonyolultnak érzed, egyszerűsítsd le azt és kezdd mindjárt az illatoddal! A könnyedén elegáns Mexx Black-et úgy tervezték, hogy támogassa és kiegészítse a napi rutinodat anélkül, hogy megváltoztatná a személyiséged. A női és a férfi illat egyaránt kifinomult, mai, mégis időtlen, egyszerű, mégis stílusos. Viseld egész nap, minden nap, bármilyen alkalommal! Végül is a fekete mindenhez passzol!

Új méretek és Eau de Parfume

Hogy jobban illeszkedjen az életmódodhoz, a Mexx Black illatpár többféle méretben és formátumban kapható, beleértve a 15ml-es Mexx Black for Women Eau de Toilett-et, ami tökéletes utazáshoz vagy a kézitáskába. A Mexx Black mind a női, mind a férfi illatából bemutatja az Eau de Parfume változatot is, az intenzívebb és hosszabban tartó illatélmény kedvéért, ami reggeltől estig tart.

Új megjelenés

A Mexx Black csomagolása elegáns frissítést kapott, ami összhangban van a Mexx portfólió többi tagjával is. A női és a férfi illat is merész fekete kartondobozban kerülnek forgalomba, amelyek egyszerűségükben feltűnőek. Az egyedi fekete Mexx logo mindkét dobozon egy fehér kivágáson jelenik meg, így biztosítva az összeillő megjelenést a női és férfi változatnak. A téglatest alakú parfümös üvegek tiszta, minimalista vonalai egyszerű eleganciát sugároznak. Valamennyi üveg
téglatest alakú kupakkal van ellátva a karcsú, modern megjelenés érdekében. A palackok színe fokozatosan válik feketéből színtelenné, feltárva a bennük rejlő színes folyadékot – a női halvány rózsaszín míg a férfi illat halvány kék színű. Végül az egyes palackokon rózsaszínnel vagy kékkel a Mexx Black név olvasható.

mexx black, illatpár, edp, edt, megújult, black, friss, modern, női, férfi, illatduó, rúzs és más, parfüm

A női illat

A virágos, gyümölcsös és fás jegyek rafinált keveréke, a Mexx Black For Women örömteli nőiességet sugároz éjjel és nappal. Először egy könnyű illatos virágcsokor csábítja el az érzékeinket, bazsarózsával, gyömbér- és körömvirággal, fréziával. Ez a csábító virágcsokor a licsi, körte és sárgabarack aromák alkotta zamatos szívbe olvad, egy kis gyümölcsös lótusz jeggyel megbolondítva és lágy cédrusfával megerősítve. Végül a vanília meleg, megnyugtató hangulata, a szantálfa és borostyán egészítik ki az elbűvölő élményt.

Termékválaszték: Eau de Toilette 15 és 30 ml, Eau de Parfum 30ml, Deodorant Natural Spray 75ml

A férfi illat

A férfi illat a kontrasztos fűszeres, a friss és fás jegyek intenzív keveréke, erős férfias érzést kelt. A feketebors élénkítő illatával nyit, amit akvatikus jegyek és a pikáns mandarin hűsítenek. A szívben a friss tavirózsa jegy a cédrusfa fás akkordjaival egybeolvadva, tiszta, frissítő érzést hoz. Mindez a földes pacsuli, krémes szantálfa és gyantás borostyán jegyek alkotta alapon nyugszik. Tökéletes mindennapi viseletre.

mexx black, illatpár, edp, edt, megújult, black, friss, modern, női, férfi, illatduó, rúzs és más, parfüm

Termékválaszték: Eau de Toilette 30 és 50ml, Eau de Parfum 50ml, Deodorant Natural Spray 75ml

Kapcsolódó bejegyzések