Post Image

ÚJ BŐRSZÉPÍTŐ KOLLAGÉN A FEDÉLZETEN – LÁTHATÓ ÉS MÉRHETŐ EREDMÉNYEKKEL!

Rúzs & Más / 2022-07-18

A Nu Skin újdonságai már-már visszatérő vendégek a Rúzs és Más-on – nem véletlenül, mivel kiváló minőségű, csúcstechnológiát képviselő termékekről van szó, melyeknek bevezetését hosszas és alapos kutatás-fejlesztési procedúra előzi meg. A kollagén szintén visszatérő téma nálam, hiszen a megfelelő napi arcápolási rutin mellett ugyanolyan fontosnak tartom a bőrt belülről is táplálni ápolni. Most végre a kettő keresztmetszetéről  számolhatok be kedves olvasóimnak, mivel a Nu Skin várva-várt Beauty Focus Collagen+ táplálék kiegészítője megérkezett és bevetésre készen áll!

Kollagénmánia? Nem véletlen!

Bőrünk a legnagyobb szervünk, a kollagén pedig bőrünk legfontosabb alkotóeleme, mely segít a rugalmasságának, fiatalos megjelenésének megőrzésében és még a cellulitot is képes enyhíteni. A bőrünk 75%-át és teljes szervezetünk 30%-át adó kollagén kétségkívül a testünk legfontosabb fehérjéje, amelynek mennyisége azonban 25 éves kortól fokozatosan csökken: negyvenes éveinkre elveszítjük a kollagén állományunk 30%-át, 50 éves korra a csökkenés már eléri a 45%-ot, a 60-as évekre pedig a kollagén termelése teljesen leáll.
A kollagén pótlására van tehát szükségünk, ugyanakkor tudjuk azt is, hogy nem minden kollagén egyforma – nem ugyanaz az összetétel hat pozitívan a bőrre, mint az ízületekre. A Collagen+-ban a Nu Skin által használt kollagénhidrolizátum azért nagyon speciális, mivel már a szabadalmaztatott technológiával végrehajtott hidrolízis során speciális ellenőrzés alatt áll, így a legmegfelelőbb, szépségre optimalizált peptidhez jutnak hozzá. A kollagénpeptideket a kollagénből állítják elő, mivel ezek könnyebben szívódnak fel a szervezetünkben és  könnyebben eljutnak a szervezet különböző pontjaira. És még ott van a + is a termék nevében, ami a bársonyvirágból származó luteinre utal – ettől kapja szép, narancssárga színét a vízben feloldott kollagén kivonat – valamint a búzaolaj-kivonatra, a  ceramidok, azaz olyan lipidek növényi forrására, mely fokozza a bőr szépségét.

nu skin, collagen+, collagen, kollagen, borrugalmasito, anti-aging, oregedesgatlo, ranctalanito, etrendkiegeszito, kollagenpeptid, ruzs es mas, ageloc, lumi spa

Nem csak ígérnek, bizonyítanak is

Ha Nu Skin bevezetésről van szó, nincsenek véletlenek. A márka nem enged ki terméket addig a piacra, amíg in vitro és in vivo – azaz laborban és tesztalanyokon végzett  – tesztekkel , mérésekkel számszerűsíthetően nem bizonyítják a hatékonyságát. Mindezek alátámasztják, hogy rendszeres napi fogyasztás mellett a Beauty Focus Collagen+ segít fenntartani a bőr rugalmasságát és normál szerkezetét, fokozza a bőr ragyogó megjelenését és bizonyítottan csökkenti a szemkörnyéki ráncok mélységét. És íme a teszteredmények: miután az alanyok 4 hónapon át napi egyszer szedték a Beauty Focus Collagen+-t, a tanulmány kimutatta, hogy a bőrgyógyász által osztályozott alanyok bőre 18%-kal szebb megjelenésű lett, 24%-kal javult a textúrája és 33%-kal ragyogóbb lett. Még jobb hír, ha már használója vagy az ageLOC LumiSpa-nak, vagy gondolkodsz a beszerzésén, hogy a Collagen+ és a LumiSpa együtt szinergikusan hat, vagyis még jobb és gyorsabb eredményekre számíthatsz. Erről is készült egy tanulmány, amely kimutatta, hogy a Collagen+ szedése és a LumiSpa egyidejű használata 4 hónap alatt 43%-os javulást eredményezett a bőr általános megjelenésébe, 79%-kal javította a textúráját és 47%-kal javította a ragyogását.

nu skin, collagen+, collagen, kollagen, borrugalmasito, anti-aging, oregedesgatlo, ranctalanito, etrendkiegeszito, kollagenpeptid, ruzs es mas, ageloc, lumi spa

Ezeken felül egy olyan vizsgálat is készült, mely kimutatta a tesztalanyok szemkörnyéki ráncainak jelentős csökkenését, már 8 hét szedés után: a ráncok mélysége 17,7%-kal csökkent.

A Beauty Focus Collagen+ tehát nemcsak bizonyítottan jótékonyan hat a bőr általános megjelenésére, de fokozza a Lumi Spa rendszer ragyogásfokozó és textúra javító hatását, amiről már egy korábbi cikkemben beszámoltam a Rúzs és Más kedves olvasóinak.

 Fogyaszd naponta a szépségápolás tudományának gyümölcsét!

A Collagen+ legyen a napi szépségrutinod része. Bár az íze finom, édesen narancsos, a cukor miatt nem kell aggódnod, mert csak sztíviát tartlamaz! Fogyaszthatod egy deci vízben elkeverve, narancsízű ital formájában, de belekeverheted a reggeli zabkásádba, gyümölcsturmixodba, smoothied-ba vagy akár a teádba – a kollagén hidrolizátum elfogyasztásának csak a fantáziád szab határt! A hőmérséklet miatt nem kell aggódni, a Beauty Focus Collagen+ meleg folyadékban is elkeverhető, ha annak hőmérséklete nem haladja meg a 80° C-ot, mert ezen a szinten még nem csökken a szabadalmazott keverék hatékonysága.

nu skin, collagen+, collagen, kollagen, borrugalmasito, anti-aging, oregedesgatlo, ranctalanito, etrendkiegeszito, kollagenpeptid, ruzs es mas, ageloc, lumi spa

Mutatom az én kedvenc szépségitalomat, a fahéjas alma teát, amit a nagy melegben jegesteának készítek el, de télen melegen fogom inni reggelente, így minden napom a megfelelő kollagén- és vízpótlással indul:

Almás-fahéjas szépítő főzet

 • 250 ml víz
  •1 alma héja
  •1 rúd fahéj
  •1 csillagánizs
  •2-3 jégkocka
  •1 adag Collagen+

Öntsd a (250 ml) vizet, az almát, a fahéjrudat és a csillagánizst egy nyeles lábasba, és forrald néhány percig. Óvatosan szűrd le, és töltsd rá a jégkockákra. Add hozzá és keverd el alaposan egy tasak Collagen+ tartalmát, és fogyaszd el rövid időn belül! Váljék egészségedre!

A Collagen+ terméket valamint a vele kapcsolatos további érdekes és hasznos információkat a Nu Skin weboldalán találod!

nu skin, collagen+, collagen, kollagen, borrugalmasito, anti-aging, oregedesgatlo, ranctalanito, etrendkiegeszito, kollagenpeptid, ruzs es mas, ageloc, lumi spa

Kapcsolódó bejegyzések