Post Image

ÜDÉN ÉS FRISSEN A KÁNIKULÁBAN IS

Rúzs & Más / 2020-08-24

A nyár vége – és talán még szeptember is –  tartogat számunkra forró napokat. A rekkenő hőségben nem csak a szervezetünk, de bőrünk is szomjazik. A bőrápolás legfontosabb feladata ilyenkor a hidratálás. Az Amway Hydra-V termékei pont olyan frissítőek, mint egy hideg zuhany! Hidratáló norvég fjordvízzel, az ásványi anyagokat pótló himalájai rózsaszín sóval és a bőr nedvességtartó képességét erősítő acai bogyóval járulnak hozzá a tökéletes hidratáláshoz, no meg egy Nobel-díjas technológiával.

Üdítő reggelt!

Artistry Hydra-V Fresh Toner, hydra, hidratálás, tonik, artistry, tipp, kánikula, hőség, rúzs és más

Felkelés után a hideg vizes arcmosás önmagában is kincset ér, az élményt azonban tovább fokozhatod az ARTISTRY HYDRA-V™ Frissítő arclemosó habbal. A gél felélénkíti arcbőrödet, és tökéletesen tiszta alapot biztosít a további hidratáláshoz. Kondicionáló összetevője igazodik a bőr egyéni nedvességigényéhez, így anélkül állítja helyre a fénylő arcbőrt, hogy kiszárítaná azt. Az estig tartó frissesség első lépéseként elegendő egy mandulányi terméket eloszlatni a kezeden, amit  puha habbá válik az arcodon, miközben elsimítod a bőrön.

Ajánlott fogyasztói ár: 8600 Ft/125 ml

30 helyett 27!

És most nem évekre, hanem fokokra gondolunk! Nyáron hőérzetünk általában magasabb, mint a tényleges hőmérséklet, így pár fok különbség is sokat számíthat. Az ARTISTRY HYDRA-V™ Frissítő gél a norvég fjordvíznek köszönhetően tartósan hidratál, és bizonyítottan akár 3 Celsius-fokkal is csökkentheti a bőr hőmérsékletét. A reggeli arcápolási rutin részeként egész napon át tartó frissességet és matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Ajánlott fogyasztói ár: 14.900 Ft/50 ml

Azonnali enyhülés

Vannak olyan termékek, amelyek több problémára is megoldást kínálnak. Ilyen multifunkciós csodaszer az ARTISTRY HYDRA-V™ Frissítő tonik: amellett, hogy reggel felkészíti arcbőrödet a hidratálásra, éjszaka az utolsó sminkmaradványokat is eltávolítja, sőt a nagy hőségben is bevetheted. A tonikot nyáron egy szórófejes flakonba töltheted, és napközben bármikor az arcodra permetezheted, ha egy kis frissességre vágysz. Nyugi, a sminkedben sem fog kárt tenni!

Artistry Hydra-V Fresh Toner, hydra, hidratálás, tonik, artistry, tipp, kánikula, hőség, rúzs és más

Ajánlott fogyasztói ár: 8600 Ft/200 ml

Illatos frissesség

Ismerős az a csodálatos érzés, amikor a melegben átsétálsz egy párakapun? Szinte érzed, ahogy fellélegzik a bőröd. Hasonló üdítő élményre számíthatsz a WISTFUL™ AROMA Női testpermettel is, amelyet a bőrödre fújva azonnal felfrissít. E-vitamin és glicerin tartalmának köszönhetően védi és puhává varázsolja a bőröd. A hűsítő érzet mellett a citrusos jegyekkel kombinált frézia, rózsa és pézsmaillat pedig a kedvedet is feldobja!

Artistry Hydra-V Fresh Toner, hydra, hidratálás, tonik, artistry, tipp, kánikula, hőség, rúzs és más

Ajánlott fogyasztói ár: 14.000 Ft/100 ml

Kapcsolódó bejegyzések