Post Image

UBORKAILLATÚ, FRISSÍT ÉS CSÖKKENTI A ZSÍROSODÁST

Rúzs & Más / 2018-09-17

Jó hír a T-Zónás és zsíros bőrűeknek: egy újabb lépés áll rendelkezésükre amit a mindennapi bőrápolási rutinjukba beiktathatnak! A Bioderma Sébium termékcsaládjának újdonságát ugyanis a megtisztított arcbőrön a hidratáló felvitele előtt alkalmazva még szebb eredményeket érhetünk el a zsírosodásra hajlamos területeken. A folyékony arcápoló oldat hidratál, visszaállítja a bőr természetes pH értékét, csökkenti a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat és megakadályozza a pattanások kialakulását. S hogy mindez nemcsak ígéret, arról egy előzetes tesztelési folyamat során meg is győződhettünk!

Kipróbáltam, ezt tapasztaltam

A Sébium Lotion finom, friss illatára azonnal felkapam a fejem! Az uborka illata gondoskodik arról, hogy ne felejtsük el a terméket használni, ugyanis vágyni fogunk reggelente energiát adó illatra! A textúrát leginkább a micellás vizekhez tudnám hasonlítani, így nekem az vált be, hogy egy vattakorongra öntve áttörlöm vele az arcom. Rendszeres használatával szűkebbek lettek a pórusaim és kevesebb a mitesszer a T-Zónámban. A nyomkodás következtében gyulladt bőröm sokkal gyorsabban regenerálódott!

Mindenkinek ajánlható, akinek zsírosodásra (fénylő bőr, fakó arcszín és gyakran tág pórusok), mitesszer vagy akné képződésre hajlamos a bőre, függetlenül életkortól és bőrérzékenységtől, mivel hipoallergén, jól tolerálható.

Bioderma Sébium Lotion, zsíros bőr, akne, mitesszer, rúzs és más

Hogyan hat?

A FluidactivTM szabadalom biológiai szinten szabályozza a faggyú minőségét, tartósan megszűnteti a pórusok eltömődését, ami a pattanások kialakulásához vezet. A szalicilsavnak köszönhetően újjáépíti a bőr felszíni struktúráját, az agarsav pedig összehúzza a pórusokat. A bőr visszanyeri természetes ragyogását. Felkészíti a bőrt a bőrápoló termékek használatára és javítja azok hatékonyságát.

Összetevők, amelyek megelőzik a pattanások kialakulását
• Glicerin: a bőrben megtalálható természetes hidratáló összetevő, biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát.
• A Cink glükonát és B6 Vitamin kombinációja biológiai szinten szabályozza a faggyútermelést.
• Capryloyl glycin: szabályozza a bőr pH értékét, megakadályozza a pattanásokat okozó baktériumok elszaporodását.

A DAFTM (Dermatological Advanced Formulation) szabadalmaztatott természetes komplex, amely növeli az érzékeny bőr tolerancia küszöbét.

Hogyan használjuk? 
Alkalmazzuk a Sébium Lotion –t az arcon reggel és/vagy este, miután megtisztítottuk a bőrt a Sébium Gél moussant-tal vagy Sébium H2O-val. Masszírozzuk a bőrbe ujjaink vagy vattakorong segítségével. Ezután használjuk a szokásos arckrémünket.

Kapcsolódó bejegyzések