Post Image

TÜNDÖKLŐ ÜNNEPI SMINK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE VIDEO GIFFEL

Rúzs & Más / 2017-12-21

A karácsonyi ünnepek alatt mindenki szeretné a legjobb formáját hozni, hiszen ilyenkor semmi sem túlzás! Legyen az egy meghitt családi ünneplés vagy a szilveszteri parti a csillámló arany színből sosem elég! Ezúttal Szabó Doris, az AVON sminkmestere egy igazán ünnepi, ragyogó sminket mutat be Nekünk, hogy mi is tündökölhessünk a fa alatt.

Itt tudod megnézni a video GIF-et, amelyen lépésről lépésre elsajátítható a mutatós smink:

– Mielőtt nekilátunk az aranyszínben pompázó, csillámos smink elkészítésének, alapozzuk le arcunkat, hogy az egységes és makulátlan legyen, majd korrektor segítségével fedjük el az esetleges bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat.
– Ezt követően adjunk megfelelő alapot a szemsminknek: a bőrünk tónusánál egy árnyalattal világosabb korrektort óvatosan vigyünk fel a szemhéjunkra, ezzel fixáljuk sminkünket, amely így nem fog elmozdulni a helyéről.
– Egy barna árnyalattal hangsúlyozzuk a mélyítő vonalat, utána vigyünk fel egy aranyszínű krémes szemhéjfestéket a mozgó szemhéjra egészen a mélyítő vonalig.
– Az igazán látványos hatásért húzzunk merész, cicás, fekete tusvonalat a felső szempillák tövébe.
– Térjünk vissza a mélyítő vonalra, aminek külső ívét satírozzuk el egy lilás színnel, majd a még extravagánsabb végeredményért egy precízen kezelhető fekete szemhéjtussal húzzunk egy hangsúlyos, mégis vékony vonalat a mélyítő vonal alsó ívébe, aminek éleit a lila szemhéjfestékkel finomíthatjuk. Ha esetleg nem sikerült tökéletesre a tusvonal csúcsa, egy kevés alapozó használatával korrigálhatjuk azt.

Avon tündöklő ünnepi smink
– A csillámos hatásért először használjuk krémes állagú highlightert a mozgó szemhéjunkon. Ügyeljünk arra, hogy ezt óvatosan ütögessük bele a már felvitt krémes szemhéjfestékbe, hogy beletapadjanak a csillámok, majd a mozgó szemhéjra szintén figyelmesen vigyünk fel az aranyszínű csillámot egy ecset segítségével. Ezek után újra húzzuk át az alsó tusvonalat, hogy az esetlegesen lepotyogott arany csillám darabkákat eltüntessük.
– A krémes arany szemhéjpúdert egy ecsettel vigyük fel a belső szemzugba, majd vigyünk fel ide is highlightert, így téve még ragyogóbbá a sminkünket és a tekintetünket.
– A szemöldökcsontot egy világos, csontszínű szemhéjfesték segítségével emeljük ki, majd koronázzuk meg szemsminkünket egy dúsító szempillaspirállal. Ezzel fessük ki a felső és az alsó pillasort is.

Avon tündöklő ünnepi smink

Az elképesztő arany szemsmink mellé az ünnepekkor jól passzolhat a vörös színben játszó ajak.
– Először kontúrozzuk ajkainkat egy piros szájkontúrceruzával, majd egy fekete szemceruzával satírozzunk a kézfejünkre, és egy rúzs ecset segítségével vigyük fel a festéket a már megrajzolt szájkontúrra. Ezzel mélyíthetjük a piros élénkségét.
– Ezután fessük be ajkainkat egy piros, fényes folyékony ajakrúzzsal.
– Végezetül vigyünk fel egy kevés highlightert a kupidóívre, amellyel hangsúlyozhatjuk ajkainkat.

Avon tündöklő ünnepi smink

Az eredmény egy csodálatos, arany és piros színben pompázó ünnepi smink, amelyet elkészítve biztos kitűnünk a tömegből mind a karácsonyi ebéden, mind a szilveszteri partik forgatagában.

A sminkhez használt termékek:
•    Avon True Glow barnító púder, Medium Riviera – 3199 Ft
•    mark. tégelyes szemhéjpúder, Gold Gleam – 1398 Ft
•    mark. tégelyes szemhéjtus, Black – 1398 Ft
•    Luxe szemfestékpaletta, Colombina Queen – 2999 Ft
•    mark. pirosító-highlighter duó – 3299 Ft
•    Avon True Super Extend precíz szemhéjtus
•    mark. kétfunkciós highlighter, Doll Face – 2599 Ft
•    Avon True négyes szemhéjpúder, Mocha Latte – 2499 Ft
•    mark. Big and Style dúsító szempillaspirál, Black – 1999 Ft
•    Avon True szájkontúrceruza, True Red – 1398 Ft
•    mark. gél állagú szemceruza, Blackout – 1398 Ft
•    mark. magasfényű folyékony ajakrúzs, Laquered Up – 2299 Ft

Kapcsolódó bejegyzések