Post Image

TRENDI SEBTAPASZOK TRÓPUSI MINTÁKKAL

Rúzs & Más / 2018-07-11

Na, ezt a ziccert nem tudtuk kihagyni, miután ma mutattuk be itt a Rúzs és Más-on a Trópusi divattrendet! A Hansaplast a divat hullámait meglovagolva vidám, trópusi mintás sebtapaszokat alkotott nekünk az idei nyárra. 

Akár kisebb baleset ér bennünket, akár apró horzsolás, nem keseredünk el! Sőt inkább a javunkra fordítjuk: feldobhatjuk megjelenésünket a Hansaplast megújult, limitált kiadású sebtapaszaival! A metál hatású Don’t Worry és a trópusi Be Happy dobozok megannyi izgalmas színkavalkádot rejtenek idén is, melyek közül kedvedre válogathatsz.

Komolyra fordítva a szót, az apróbb sérülések jönnek és mennek, de egészségünk védelme érdekében minden bőrfelszínt érő horzsolásra érdemes fokozottan odafigyelni. A Hansaplast sebtapaszai teljesen körülzárják a sebet, így megvédik azt a piszoktól és a baktériumoktól. Biztonságosan tapadnak, miközben könnyedén és fájdalommentesen eltávolíthatóak, vidám színeikkel pedig garantáltan jókedvet csempésznek a mindennapjainkba.
Fesztivál vagy kertiparti? Melyik szín és minta illene legjobban az öltözékünkhöz? A dobozokban megtaláljuk a metál árnyalatokban ragyogó geometrikus és a színpompás trópusi motívumokat is, melyekből könnyedén kiválaszthatjuk az alkalomhoz leginkább passzoló stílust :-).

Hansaplat limitált kiadású sebtapasz trópusi vagy metálos mintákkal, rúzs és más

Hansaplast Don’t worry és Be happy sebtapasz – 16 darabos
– 16 db trendi trópusi és 16 db metál árnyalatokban pompázó geometrikus minta
– Teljesen körülzárja a sebet, így megvédi azt a piszoktól és a baktériumoktól
– Biztonságosan tapad, miközben könnyedén és fájdalommentesen eltávolítható
– Vízálló
– Bőrbarát

Ajánlott fogyasztói ár: 695 Ft

Kapcsolódó bejegyzések