Post Image

A TOSZKÁN NAPLEMENTE FÉNYE EGY GYÖNYÖRŰ ILLATBAN

Rúzs & Más / 2019-03-20

Roberto Cavalli legfrissebb illatvonala a Roberto Cavalli Florence tisztelettel adózik a divat fővárosának. Firenze páratlan hely, utánozhatatlan szépséggel és érzéki atmoszférával büszkélkedhet. A festői tájakkal körülvett, építészeti csodákkal tarkított város évszázadokon át inspirációt jelentett a festők és költők számára. Olyan fényesen ragyog, akár egy ékszer – csillogását a toszkán fényeknek köszönheti.

A Roberto Cavalli Florence Amber limitált kiadású illata ezt az egyedülálló ragyogást és pompát zárja üvegbe. A szikrázó és rendkívül csábító illat a Florence nő új arcát mutatja meg. Az arany fényben fürdőzve melegséget és magabiztosságot sugároz – elbűvölőbb és varázslatosabb, mint valaha. A csempézett teraszon állva a lágy szellő gazdag, gyümölcsös illatokat hoz a szomszédos dombokról…

roberto cavalli, florence amber, parfüm, firenze, illat, toszkána, rúzs és más, perfume

A Roberto Cavalli Florence Amber-t  Marie Salamagne (Firmenich) mester parfümőr alkotta meg. A sugárzóan ciprusos, virágos illat egy rendkívül kifinomult kompozíció, szenvedélyes tisztelgés a toszkán fények előtt. Az illat az olasz természeti kincsek emlékezetes és feltűnő kombinációjával nyit: a ciprusfa jegyét a mandarin és citrom elegye teszi még frissebbé.

roberto cavalli, florence amber, parfüm, firenze, illat, toszkána, rúzs és más, perfume

A finom alaphoz tökéletesen illeszkedik a gyümölcsös birsalma, kasmírfa és arany gardénia keveréke. Míg a makulátlan fehér virágos jegyek az illatot egy teljesen új dimenzióba emelik. A szívjegyben található lágy méz pedig, a pacsulival keveredve ciprusos kontrasztot ad a virágos-gyümölcsös jegyekhez. Az összetevők egy kifinomult és addiktív illatot hoznak létre, ami biztos, hogy mindenki számára felejthetetlenné válik.

A kollekció koncepciójához hűen a Roberto Cavalli Florence Amber megtartja elődje elegáns dizájnját. Az ikonikus üvegen található vésett motívumok a hagyományos olasz üveggyártásra emlékeztetnek. A csiszolt felületen táncoló borostyánszínű fény az nap utolsó sugarait idézi.

roberto cavalli, florence amber, parfüm, firenze, illat, toszkána, rúzs és más, perfume

A Roberto Cavalli Florence kollekció arca, Shlomit Malka. Ragyogó kékes-zöld szemeinek és természetes szépségének köszönhetően ellenállhatatlanul érzéki szépség, ezáltal tökéletes képviselője a kifinomultság és elegancia illatának. A kampány szemet gyönyörködtető fotóit a híres fotóművész Drew készítette. Szépségét tovább fokozza a káprázatos ezüst és borostyánsárga színekben pompázó Cavalli ruha.

roberto cavalli, florence amber, parfüm, firenze, illat, toszkána, rúzs és más, perfume

Megvásárolható: kizárólag a Müller parfümériákban

Árak:

Roberto Cavalli Florence Amber Edp 50ml – 23.790Ft
Roberto Cavalli Florence Amber Edp 30ml – 16.890Ft

Az illat kizárólagos forgalmazója a Primőr Kozmetikai Kft.

Kapcsolódó bejegyzések