Post Image

TOMÁN SZABINA ÚJ SZAKÁCSKÖNYVE NEMCSAK FOGYÓKÚRÁZÓKNAK

Rúzs & Más / 2017-12-05

Tomán Szabina diétás programja, a Toman Diet már országszerte elérhetővé vált és számos hívet szerzett – a Rúzs és Más szerkesztője is ezzel a módszerrel szabadult meg fölös kilóitól. A remekbe szabott diéta és életmód program következő, kézenfekvő lépése az Egészségesen, Tománosan szakácskönyv kiadása volt, hiszen Szabina ügyfeleinek már korábban is ajánlott recepteket, amelyekkel színesebbé tehetik az étrendjüket. A receptek kézről-kézre jártak és gyűltek a Toman Diet weboldalán is – most pedig egy igazi mesterszakáccsal, Kocsis Bálinttal karöltve még jobbak születtek! Zöldség macaron, céklakenyér, túrótotra rózsaszirmos erdei gyümölcsökkel vagy hihetetlenül alacsony kalóriatartalmú paprikás csirke nokedlivel – csupán ízelítő a széles palettáról.

Egészségesen, Tománosan

Egészségesen, Tománosan

Ez a könyv a fogyni vágyók mellett mindazoknak segítséget jelent, akik vigyáznak a súlyukra, az egészségükre vagy csak változatos, egsészéges ételekkel szeretnék gazdagítani a mindennapi menüjüket. A különleges ízkombinációk mellett megtalálhatók a könyvben Szabina kedvenc magyar ételeinek könnyed és egészséges változatai, amilyen a töltött káposzta vagy a hortobágyi húsos palacsinta.

Egészségesen, Tománosan

A reggelire, tízóraira, főétkezésre, uzsonnára és vacsorára ajánlott fogások közt – hiszen a Toman Diet napi 5 étkezést ír elő! – találunk olyan finomságokat, mint a brownie vaníliafagylalttal vagy a madártej – lelkifurdalás és üres kalóriák nélkül!
S hogy mindettől fogyni lehet?! Aki nem hiszi, próbálja ki!

Egészségesen, Tománosan

 

Kapcsolódó bejegyzések