Post Image

AZ ÉRZÉKENY BŐRŰEK SE MONDJANAK LE A SMINKRŐL!

Rúzs & Más / 2019-01-31

Az érzékeny, intoleráns bőrű és szemű nők számára a sminkválasztás nem mindig könnyű. A megfelelő termékek megtalálása sokszor kellemetlen, nehézkes folyamat, és gyakran inkább lemondanak a sminkelésről, minthogy kitegyék magukat az esetleges nem kívánt „mellékhatásoknak”.
Ennek nem kell így lennie! A La Roche-Posay speciálisan érzékeny bőrűeknek kifejlesztett, biztonságos formulákkal rendelkező alapozókat és szempillaspirált kínál a gyógyszertárakban, és most tovább bővíti sminkválasztékát két púder állagú sminktermékkel.

Smink érzékeny bőrre, La Roche-Posay, Toleriane, rúzs és más

TOLERIANE Ásványi púder

Ezt az ásványi anyagokkal gazdagított púdert kifejezetten kombinált, zsíros és érzékeny bőrre fejlesztették ki. Alapozóként használható, tökéletesen elfedi a hibákat anélkül, hogy
maszkhatású lenne és eltömítené a pórusokat. Allergiára hajlamos bőrre is ajánlott. Illatanyagmentes, SPF 25 fényvédőt tartalmaz.
Extra puha szivaccsal, 2 árnyalatban elérhető: Sand Beige & Rose Beige Ajánlott fogyasztói ára: 6 499 Ft / 9,5 g

Smink érzékeny bőrre, La Roche-Posay, Toleriane, rúzs és más

 

TOLERIANE Fixáló-mattító púder

Ez a matt púder tartósabbá teszi és tökéletesíti a sminket a kifogástalan megjelenésért. Áttetszően mattít. Ultakönnyű és selymes állagát kifejezetten az érzékeny bőrűek igényeire szabva fejlesztették ki. Használjuk az alapozó vagy smink felvitelét követően, körkörös mozdulatokkal a három színt összedolgozva. Ajánlott fogyasztói ár: 6 799 Ft / 12 g

Smink érzékeny bőrre, La Roche-Posay, Toleriane, rúzs és más

A termékcsalád többi tagja:

TOLERIANE korrekciós alapozó

Fluid állag és természetes hatás a normál érzékeny bőrre.

TOLERIANE Mousse mattító alapozó (ÚJ)

Hab állag és mattító hatás a zsíros-kombinált érzékeny bőrre.

TOLERIANE szempillaspirál

Hosszító hatás az érzékeny szeműek, kontaklencse-viselők számára.

Kapcsolódó bejegyzések