Post Image

TITOKZATOS, FÉNYEK ÉS ÁRNYAK IHLETTE HERMÉS PARFÜM

Rúzs & Más / 2020-10-01

Ismeritek a csodák vizét? Talán úgy többen, ha azt mondom Eau des Merveilles. Számomra az Hermés illatok a legtitokzatosabbak minden márka közül. Ugyanis ezeknek az illatoknak a megalkotásához mindig valamilyen különleges csavart adnak. Itt van például az említett “Merveilles” illatcslád: egyikben sem találunk virágos jegyeket, mégis tökéletes, kerek és nőies kompozíciók. Vagy férfiasak. Ezek az illatok ugyanis a régi idők parfümjeihez hasonlóan nem hatátozzák meg a viselőiket – a viselőik határozzák meg őket! Az orrok szerint csupán marketing kérdése, hogy egy illatot nőknek vagy férfiaknak szánunk. Az igazán jó illatok ha nő viseli őket, a nőiességét emelik ki, ha férfi, akkor a férfiasságát.

hermes l'ombre des merveilles, edp, rúzs és más

2004 óta az Eau des Merveilles a kulcs, amely kinyitja az ajtót az HERMÉS csodáihoz. Az ártatlanságtól a fantáziáig, a gyermeki álmoktól a nőiségig, egy olyan világ, ahol a rendkívüli kerül a felszínre. Az illatok varázserővel bírnak, képessé téve minket arra, hogy a világot egy új, fantasztikus látószögből vizsgáljuk. Egy kulcs a csodák világának ajtajához, ahol a csillagok fényes nappal születnek.

2004-et írunk, amikor Ralf Schwieger és Nathalie Feisthauer megalkotják az Eau des Merveilles-t. Az illat mágikus, ragyogó és álomszerű, tiszta formula, végtelenül nőies, noha virágillat hozzáadása nélkül készült. Egy merész, mégis könnyed és tiszta kompozíció. Egy fás illat, ámbrás jegyekkel.

EAU DES MERVEILLES

hermes eau des merveilles, edp, rúzs és más

Kanárifa gyanta,
benzoegyanta,
keserű narancs
Az Eau des Merveilles egy kellemes, mesés sétát ígér a vad narancsfák között.

A 2006-os Élixir Jean-Claude Ellena alkotása: a gyengédség és a csodák tömörsége egy csipetnyi kandírozott naranccsal, a csintalanság hangsúlyozása érdekében.

ÉLIXIR DES MERVEILLES

hermes elixir des merveilles

Kanárifa gyanta,
benzoegyanta,
pacsuli

Christine Nagel gyerekkori emlékeit használta fel az illat megalkotásakor, amelyek a mai napig meghatározzák életét. Egy pezsgő és
dinamikus alámerülés a Merveilles óceánjainak mélységébe, amelyből friss éberséggel, hevesebben dobogó szívvel és sós ajkakkal térünk vissza.

EAU DES MERVEILLES BLEUE

hermes eau des merveilles bleu

Borókabogyó,
pacsuli,
ásványok

Most pedig elérkezett a “Csodák árnyéka”

HERMÉS L’OMBRE DES MERVEILLES – A FÉNYEK ÉS ÁRNYAK ILLATA

hermes l'ombre des merveilles, edp, rúzs és más

Fekete tealevelek elegye
tömjén
és tonkabab

Miután éreztük az igéző tengeri permet illatát az Eau des Merveilles Bleue-ben, Christine Nagel az árnyékok csodáinak keresésére indult. A fények
és az árnyak kontrasztjának élményét kínálja, az örvénylő tömjén könnyedsége izgalommal tölt el és egyben kiemeli az új éjtónusú Eau des Merveilles illatot.
A tonka bab fokozza a hatást, a csipetnyi fekete tea pedig kiemeli a fás jegyeket és felfedi a fényt.

A L’Ombre des Merveilles a gondtalanság pillanata, egy kasmír fátyol – nemes és lebilincselő tömjénes jegyei adják a misztikumát. Egy igazán varázslatos textúra, amely egész nap körülölel. Egy illat, amely rabul ejt, egy illat, amely az árnyakkal fedi fel a körülöttünk lévő vibráló valóságot. Az elbűvölő nő illata,
aki a szó minden értelmében lenyűgöz, nappal és éjjel.

A pompás üvegcse Serge Mansau tervezése, amely egyik oldalán laposabb, a másikon pedig domborúbb, a nagyítóhoz hasonló üveg pedig felfedi világunk költőiségét.

hermes l'ombre des merveilles, edp, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések