Post Image

TITKOS LAGÚNÁK FRISSÍTŐ ILLATA A 4711-TŐL

Rúzs & Más / 2021-06-24

A 4711 Acqua Colonia Intense jobbnál-jobb illatkompozíciókkal kényezteti a parfümkedvelőket, így nem csoda, hogy mindig várjuk az új illatvariánsokat. Ezúttal egy titkos lagúnába kalauzol minket az illat, gyere velünk:
A széles utaktól letérve és a forgalmas terektől távol egy alig észrevehető ösvényre bukkanunk, amely hirtelen véget is ér, és tekintetünk egy magányos, rejtett lagúnára siklik a sűrű dzsungel közepén: a vízen táncol a napfény és ragyogó türkizben csillogtatja azt. Nedves, trópusi levegő simogatja testünket, miközben arcunkat apró, frissítő vízcseppek borítják be. Lágyan lehunyjuk a szemünket, és ezzel megérkeztünk az édenkertbe, a teljes béke lélegzetelállító pillanataiba. A 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos egy ilyen vágyott helyre kíséri el viselőjét és intenzív illatkompozícióval öleli át.

4711 Acqua Colonia Intense, Refreshing Lagoons of Laos, edc, illat, kölni, ruzs es mas, friss, zöld, vizes

Refreshing Lagoons of Laos

A Refreshing Lagoons of Laos egy illatos óda, amely arra a földre vezet el bennünket, amelyet a Mekong folyó partján felejtett ékkőnek is neveznek. A vizes-trópusi jegyek a hihetetlen érintetlenség és természetesség világára emlékeztetnek – az esőerdőben egy titkos lagúna felfedezésének egyszeri és megismételhetetlen pillanatára. A grépfrút, a friss uborka és a zöldalma jegyei nyitják meg ezt a színgazdag, ragyogó kompozíciót. A lótusz, a rózsa és az orgona zöld leveleinek árnyalatai friss, vizes szívjegyet alkotnak, miközben a szantálfa, a fehér borostyán és a pézsma lágy, finom és hosszantartó élményt nyújtanak. Egy vizes-zöld kreáció az átlátszó virágaromákkal összhangban!

4711 Acqua Colonia Intense, Refreshing Lagoons of Laos, edc, illat, kölni, ruzs es mas, friss, zöld, vizes

A különleges összetevő: a lótuszvirág, amely Ázsia tiszta, meleg és csendes vizeiben érzi jól magát, és amely a tisztaságot, a hűséget, a teremtő erőt és a spirituális ébredést jelképezi. Illata friss, finom, virágos, vizes és fűszeres jegyeket áraszt és egyedi jelleget ad az illat szívének.

„Ennek az illatnak a megalkotása során tiszta, lágy, vizes tónusokat kerestem. Mivel a lagúna gyakran egy olyan, a külvilágtól elzárt hely, amelyet dús növényzet vesz körül, ezért ennek az illatnak is egy természetes, zöld érzést szerettem volna kölcsönözni. Az illat több összetevője is magában hordozza ezt a kettős, füves-vizes minőséget, ezt a hűvös, frissítő érzést. Egy illat, amely új frissességet és vizes hatásokat tár fel.” Elise Benat parfümőr

4711 Acqua Colonia Intense, Refreshing Lagoons of Laos, edc, illat, kölni, ruzs es mas, friss, zöld, vizes

Egy különleges kollekció

A színek játéka, finom zörejek és nem utolsó sorban lenyűgöző illatok – egy táj szépsége megmutatkozik annak illatában is. Mindenkinek megvan a saját édenkertje, amely legbelsőbb, lényegi mivoltát tükrözi. Ez a meggyőződés inspirálta a 4711 illatházat, hogy lélegzetelállító vidékek jellegzetességét ragadja meg, és belecsempéssze azt a 4711 Acqua Colonia Intense – Eau de Cologne üvegcséibe. A kollekció hosszantartó illatélményt nyújt, amely nemcsak az egyes összetevőknek, hanem az egész tájnak szenteli magát: az álomstrandok vonzerejének (Sunny Seaside of Zanzibar), az erdő misztikus szépségének (Wakening Woods of Scandinavia), a dús füvű, zsenge vadvirágokkal teli réteknek (Floral Fields of Ireland), vagy egy hegycsúcs friss levegőjének (Pure Breeze of Himalaya). Most pedig a 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos illattal az esőerdő mélyén megbúvó titkos lagúna atmoszférájának is.

4711 Acqua Colonia Intense, Refreshing Lagoons of Laos, edc, illat, kölni, ruzs es mas, friss, zöld, vizes

A 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos 2021 június végétől kapható:

Eau de Cologne Natural Spray 170 ml 20 062 Ft
Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 9 947 Ft

Kapcsolódó bejegyzések