Post Image

TESTÁPOLÁS FELSŐ FOKON SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEKEKKEL

Rúzs & Más / 2017-08-23

Ha kozmetikumokról van szó egyre többen keressük a személyre szabható ugyanakkor többfunkciós megoldásokat, amelyek leegyszerűsíthetik a szépségápolási rutinunkat. Az európai nők 36% -a környezetszennyezést nevezi meg a bőr fő ellenségeként, meghatározó trenddé vált ezért a méregtelenítés, ami kozmetikai szempontból a szennyeződések csökkentését és eltávolítását, a bőr mélytisztítását jelenti. A nyár beköszöntével természetesen ismét napirendre kerül az alakformálás és feszesítés, azonban az ilyen jellegű készítményektől egyre kézzelfoghatóbb eredményeket várunk el. A mellfeszesítők is egyre keresettebek, ahogyan a menopauza utáni bőrproblémák orvoslására szolgáló készítmények. 

A Vagheggi az összes felmerülő igény kielégítését szem előtt tartotta, amikor létrehozta két új, rendkívül komplex termékcsaládját.

Vagheggi Sikelia testápoló termékcsalád

Új Vagheggi megoldások a professzionális testápoláshoz 

A bőr szépsége szorosan összefügg szervezetünk működésének egyensúlyával és a jó közérzettel. A bőrünk véd minket, ezért folyamatosan ki van téve a külső agresszív hatásoknak, káros anyagoknak. Ezeknek a stressz hatásoknak a látható jelei lehetnek a bőr kiszáradása, a bőr öregedésének felgyorsulása, a bőr rugalmatlansága, az elhízás. A professzionális méregtelenítő kezelés elengedhetetlen a megfelelő bőrápoláshoz és az eredményességhez.

A THEMA termékcsalád hatóanyagai intenzív segítséget nyújtanak a bőr méregtelenítésében:
• megkötik a szabad gyököket
• semlegesítik a káros anyagokat
• javítják a bőr természetes védekező képességét

A termékek alapvető összetevői – a paradicsom, vizitorma és olíva olaj – az itáliai klímának és talajnak köszönhetően hatóanyagokban gazdagok.

Vagheggi Thema testradír

THEMA TÁPLÁLÓ HATÁSÚ BŐRRADÍR 200 ml
Leradírozza a bőr elhalt hámsejtjeit és intenzív tápláló hatást fejt ki. Masszírozzuk át a bőrt a termékkel, majd nedves mosdókesztyűvel töröljük le vagy zuhanyozzunk. Hetente alkalmazható. Hatóanyagok: karité vaj, olíva olaj, bio nádcukor őrlemény .

SIKELIA TERMÉKCSALÁD
Sikelia, a görögök hívták így Szicíliát, mert a termékenység, bőség, színek és illatok földjének tartották. Így az új termékcsaládnak, melynek fő hatóanyagai a Szicíliából származó bergamott, a mandarin és a törpenarancs nem adhattak más nevet.

A Sikelia termékek legújabb generációs testkezelési megoldásokat alkalmaznak:
• bőrfeszesítő hatásúak
• specifikusan az életkori problémák vagy életmód miatt kialakuló esztétikai hibákat kezelik.

SIKELIA BŐRFESZESÍTŐ TERMÉKEK
Hatékony bőrfeszesítő termékek kapor kivonattal, amelyek azonnali feszesítő hatást biztosítanak és nagy mértékben növelik a bőr vitalitását.
Hatóanyagok: kapor, chinotto, bergamott, rizsolaj

Vagheggi testfeszesítő gél

SIKELIA BŐRFESZESÍTŐ KONCENTRÁTUM 10X10 ML
SIKELIA BŐRFESZESÍTŐ ZSELÉ KRÉM 200 ML

SIKELIA STRIA TERMÉKEK
A tágulási csíkok, azaz striák nemcsak nőket, hanem gyakran férfiakat, kamaszokat és sportolókat érintő probléma. A Sikelia Stria termékek speciális hatóanyaga az empetrum nigrum (fekete varjúbogyó), egy Lappföldön honos növény, melynek bio kivonatát tartalmazzák a termékek. Gazdag hatóanyag tartalmuknak köszönhetően táplálják, homogenizálják a bőrt. Megelőzik a striák kialakulását, a meglévőket pedig regenerálják.
Hatóanyagok: empetrum nigrum, kapor, chinotto, klementina, bergamott, E-vitamin, Karité vaj, rizsolaj

Vagheggi Sikelia stria krém

SIKELIA STRIA KONCENTRÁTUM 10X10 ML
SIKELIA STRIA KRÉM 200 ML

SIKELIA MELLKEZELŐ TERMÉKEK
A mellek feszessége és tömörsége nemcsak attól függ, hogy bőrünk mennyire rugalmas és feszes, hanem attól is, hogy a bőrszövetben mennyi zsírszövet található. Ezért a mellkezelésben mindkét szempont nagyon fontos: a bőr feszesítése és a zsírszövet táplálása egyaránt. A Sikelia Mellfeszesítő termékek speciális hatóanyaga az alga dictyopteris(barna alga), mely Hawaii illatát hordozza. Stimulálja a zsírok raktározását a zsírszövetben, mely a melleket tömörebbé és kerekdeddé teszi.
Hatóanyagok: dictyopteris alga olaj, kapor, chinotto, klementina, bergamott, panthenol, béta-glukán, hialuron sav, aloé vera

Vagheggi feszesítő koncentrátum

SIKELIA MELLKEZELŐ KONCENTRÁTUM 10X10 ML
SIKELIA MELLFESZESÍTŐ SZÉRUM 125 ML

SIKELIA MENOPAUZA TERMÉKEK – AGE 50+
A nőknél a menopauza idején csökken az ösztrogén szint. A nők 50 %-a ebben az időszakban plusz kilókat szed fel, ami leginkább a has területére koncentrálódik. A bőr egyre szárazabbá és rugalmatlanabbá is válhat. A Sikelia Menopauza termékek csökkentik a zsírraktárokat a hason, csípőn és a karokon, tonizálnak és speciális hatást fejtenek ki a menopauza idején. Speciális hatóanyaguk: Tisochrysis mikró alga, mely képes csökkenteni a zsírraktárokat, alakformáló hatású, feszesít és tonizál.
Hatóanyagok: Tisochrysis mikró alga, karité vaj, Cupuacu vaj, kókusz olaj, E vitamin, chinotto, klementina, bergamott, hialuron sav, koffein

Vagheggi testvaj
SIKELIA LIPOAKTÍV KONCENTRÁTUM AGE 50+ 10X10 ML
SIKELIA ALAKFORMÁLÓ TESTVAJ AGE 50+

SIKELIA FESZESÍTŐ HATÁSÚ TUSFÜRDŐK
Tökéletesen előkészítik a bőrt a testkezelésekhez, könnyebb hatóanyag felszívódást biztosítanak.

SIKELIA MENTA FESZESÍTŐ TUSFÜRDŐ 250 ML
SIKELIA CHINOTTO (MIRTUSZ) FESZESÍTŐ TUSFÜRDŐ 250 ML
SIKELIA ARANCIETO FESZESÍTŐ TUSFÜRDŐ 250 ML

Vagheggi Sikelia tusfürdők

 

Kapcsolódó bejegyzések