Post Image

TERMÉSZETES, TISZTA ÉS HATÉKONYAN HIDRATÁL

Rúzs & Más / 2018-05-31

Tudtad, hogy normál körülmények között a bőröd naponta ½ l vizet veszít. Az elvesztett víz mennyisége edzés során (akár 2 liter), futáskor (akár 1,6 liter) vagy repülőn utazva megsokszorozódik. Hogyan oldják meg ezt a sportolók? Izotóniás hidratáló oldatokkal, amelyek vizet, ásványi anyagokat és cukrot tartalmaznak: olyan összetevőket, amelyek hosszú ideig hidratálnak.
Ez a megoldás ihlette a Vichy Laboratóriumot, hogy megújítsa az Aqualia Thermal arcápoló családot, amely most 97%-ban természetes eredetű összetevőkkel (ásványi anyagokban gazdag termálvíz, növényi cukor és növényi hialuronsav) készült.

Az innovatív Vichy Aqualia Thermal arckrémek csak 20 összetevőt tartalmaznak. Nincsenek benne szilikonok vagy olajok. Az összetevők 97% -a természetes eredetű.

Vichy Aqualia Thermal természetes összetétellel

Hialuronsav
A búza erjesztésével előállított nagy molekulájú hialuronsav vízmegkötő védőréteget hoz létre a bőr felszínén, ami azonnali teltséget ad a bőrnek.

Vichy Termálvíz
A francia vulkánok területén született. Természetes összetevő, amely 15 nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. Erősíti a bőr ellenállóképeségét a külső hatások ellen.

Mannóz (növényi cukor)
Bükkből vagy juharból vonják ki. Természetes vízmegtartó hatású. Erősíti a sejtkohéziót a transzepidermális vízveszteség csökkentése érdekében.

Natrium PCA
Serkenti a bőr NMF (Natural Moisturizing Factor) szintézisét. Vízmegkötő tulajdonsága segít megtartani és a bőrbe zárni a nedvességet.

A megújult Aqualia Thermal arckrém két változatban kapható – gazdag és könnyű. Mindkét változat hipoallergén, és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, érzékeny bőrön tesztelt. Akár 48 órán keresztül hidratálja az időjárás változása, a stressz és a környezeti szennyezőelemek hatásaitól szenvedő vízhiányos bőrt.

RICH – GAZDAG ÖSSZETÉTEL
Erősen vízhiányos, normál-száraz bőrre
A bőr erősen hidratált, táplált és élettel teli lesz. A textúra finom, gyorsan felszívódik és nem ragad.

LIGHT – KÖNNYŰ ÖSSZETÉTEL
Vízhiányos, normál-kombinált bőrre
A bőr gyengéden hidratált és kiegyensúlyozott lesz. Könnyű, pillanatok alatt felszívódó formula.

Ajánlott fogy. ára: 5899 Ft /50 ml

Vichy Aqualia Thermal természetes összetétellel

KÖNNYŰ ÉS GYENGÉD ÁPOLÁS – SZÉRUM
Szérum a még intenzívebb hidratáláshoz. Használata után a bőr intenzíven hidratált és felüdült lesz, a finom vonalak kevésbé láthatóak. Nagyon könnyű, friss textúra. Minden bőrtípusra ajénlott. Hipoallergén, bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt. Bármilyen arckrém alá használható.
Ajánlott fogy. ára: 7299 Ft /30 ml

A FRANCIA VULKÁNOK ÁLTAL IHLETETT ÚJ TÉGELYEK ÉS FLAKONOK
Az új csomagolás kifejlesztésénél a Vichy Laboratóriumot az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz hazája, a francia vulkánok és nak a természet által kialakított formája ihlette.

Kapcsolódó bejegyzések