Post Image

TÉLÁLLÓ NATÚRKOZMETIKUM AJÁNLÓ: WELEDA

Rúzs & Más / 2019-02-20

A gyengéd bőrápolás és a német megbízhatóság híveinek egy pillekönnyű, érzékeny bőrre való, illatmentes kézkrémet, egy méhviasszal dúsított, rózsaillatú ajakápolót valamint egy száraz bőrre való, mézillatú tápláló arckrémet mutatunk be, melyek jó szolgálatot tesznek a hideg napokon (és azután is).

WELEDA MANDULA KÉZKRÉM ÉRZÉKENY BŐRRE 50 ML

weleda, natúrkozmetikum, hideg, téli, arcápolás, kézápolás, ajakápolás, rúzs és más, természetes

A mandulás kézkrém az érzékeny bőr ápolója. Gyorsan felszívódik, a bőr természetes egyensúlyát állítja vissza erősítve saját védelmi funkcióit. Hosszantartó nedvességet nyújt, csökkentve ezáltal az időjárás okozta káros hatásokat. Használata: A krémet kis mennyiségben vigyük fel a bőrre kézmosás után, illetve igény szerint használjuk.  (ára: 1900 Ft)

WELEDA EVERON AJAKÁPOLÓ 4,8 G

weleda, natúrkozmetikum, hideg, téli, arcápolás, kézápolás, ajakápolás, rúzs és más, természetes

Az Everon ajakápoló nyugtat és ápol anélkül, hogy filmréteget képezne a bőrön. Shea vajjal, candelilla- és rózsaviasszal védi az érzékeny ajkakat és szintetikus UV-szűrő nélkül gondoskodik a természetes napvédelemről. Megbízhatóan véd a környezeti hatásoktól, megelőzi a kiszáradást és az égető érzést, ajkainknak bársonyosan lágy fényt kölcsönöz. Segít megőrizni az ajkak nedvességét, védő, puhító és tápláló. Bőrgyógyászok által tesztelt. Mentes a mesterséges színezékektől, illatanyagoktól és tartósítószerektől. Nem tartalmaz kőolaj lepárlási termékeket. (ára: 1399 Ft)

WELEDA KISZÁRADÁS ELLENI ARCKRÉM 30 ML

weleda, natúrkozmetikum, hideg, téli, arcápolás, kézápolás, ajakápolás, rúzs és más, természetes

A Coldcream ápolja a száraz bőrt, puhává és selymessé varázsolja, táplálja és védi a zord időjárással szemben. A gazdag növényi olajok és az értékes méhviasz megvédik a bőrt a kiszáradástól. A valódi értékes rózsaolaj finom illatot kölcsönöz. Használata: Kis mennyiségben vigyük fel a megtisztított bőrre és gyengéden masszírozzuk be. (ára: 2990 Ft)

Kapcsolódó bejegyzések