Post Image

TEA + GYÜMÖLCSLÉ + GYÓGYNÖVÉNYEK = FUZETEA

Rúzs & Más / 2018-02-09

A Coca-Cola Company már nem forgalmazza a Nestea üdítőitalokat, azonban a jeges tea kedvelők számára jó hír, hogy bevezettek egy új, izgalmas márkát a hazai piacra. A FUZETEA új dimenziókat nyit a felfrissülésben a legkedveltebb és új, meglepő ízkombinációk formájában.

Az új italok ízére hamar rá lehet kapni – nekünk eddig még csak a citromos zöld teát sikerült megkóstolni, ami igen kellemes meglepetést okozott: kevésbé édes, karakteresebben zöld teás, mint amit megszoktunk – összességében nagyon finom!

Fekete tea citrom egy csipetnyi citromfűvel, fekete tea barack egy csipetnyi hibiszkusszal és zöld tea mangó egy csipetnyi kamillával, valamint eper, zero citrom és zero barack, zero maracuja: a FUZETEA termékei világszerte hódító útjuk után végre Magyarországra, és további 35 országba érkeztek, hogy az európai fogyasztók is örömüket lelhessék a tea, a gyümölcslé és a gyógynövények ízének egyedi, tökéletes fúziójában.
A Coca-Cola brüsszeli kutatás-fejlesztési központjában az ízeken és összetevőkön dolgozó szakemberek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a FUZETEA-t az európai ízlésnek megfelelően alkossák meg, és olyan egyedi ízkombinációkat hozzanak létre, amelyek egy valóban meglepő jegestea-élményt eredményeznek. A titok az ízkombinációk mellett a természetes összetevőkben rejlik!

fuzetea, rúzs és más

Az egyre szélesebb választékot kínáló márka azoknak a vásárlóknak szól leginkább, akik tudatosan odafigyelnek életmódjukra és táplálkozásukra. Az új termékkel bővül azon üdítőitalok köre, amely megfelel a fogyasztók változó igényeinek és vágyainak, beleértve az alacsony cukortartalmú és a teljesen cukormentes variációkat a legkülönfélébb kategóriákban, és ezeket a fogyasztóik számára legkényelmesebb kiszerelésekben és helyeken értékesítik. Összesen több mint 20 különböző ízvariánst kínálnak Európa-szerte összesen 15 különböző típusú kiszerelésben.

A FUZETEA a saját magunkra fordított idő fontosságát hangsúlyozza, és a pihenéshez, a lazításhoz és egy kis egyedül eltöltött idő élvezetéhez járul hozzá. Mindegy, hogy otthon, a munkahelyen vagy épp az ebédszünetben isszuk a jegesteánkat, az a néhány percnyi saját idő és az érzékszerveket elkápráztató frissítő ital jelentősen hozzájárul a feltöltődéshez.

fuzetea, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések