Post Image

TE MITŐL ÉRZED, HOGY IGAZÁN ÉLSZ? – A BOSS ALIVE ARCAI

Rúzs & Más / 2020-02-03

Négy fantasztikus nő és egy áttörő illat: BOSS ALIVE. A BOSS Parfums Emma Robertset, Laura Harriert, Bruna Marquezinet és Chloe Bennetet választotta, hogy megszemélyesítsék az új, impulzív kampányában a modern, sokoldalú BOSS nőt, aki gondtalan, magabiztos és inspiráló.
Keresve a választ a kérdésre, hogy „Mitől érzed, hogy igazán élsz?” – a kamera mögött és előtt kizárólag női tehetségek által megalkotott – BOSS ALIVE kampány inspirálja a nőket világszerte, hogy higgyenek önmagukban, hódoljanak a szenvedélyüknek és alakítsák saját sorsukat. #feelAlive!

Emma Roberts amerikai színésznő és énekesnő (Aquamarine, Vadócka, Pizzarománc), Julia Roberts unokahúga, Laure Harrier amerikai színésznő és modell (One life to live, Bios), Bruna Marquezine brazil színésznő (Women in love, Em família), Chloe Benett amerikai színésznő (A S.H.I.E.L.D Ügynökei, Nashville).

“Színésznőként megszoktam, hogy egy-egy karaktert alakítok, így felüdítő, hogy most magamat adhatom a kampányban. A forgatás alatt nagyon magabiztos voltam, és ez a lehető legjobb érzés a világon.” – Emma Roberts (a nyitóképen)

“Imádom, ahogy a kampány ábrázolja a nők világát, kiemelve a nők közötti cinkosságot és barátságot.” – Bruna Marquezine

Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine és Chloe Bennet az új BOSS parfüm kampány arcai, akik elárulják, hogy mitől élnek igazán!

“Nagyon jó dolog egy olyan kampány részesének lenni, amiben teljes mértékben nők a főszereplők. Rajongok az új ötletekért, amit a kreatív, innovatív erők összefogásával alkottunk.” – Laura Harrier

“A kampány minden tehetséges résztvevőjével különleges volt együtt dolgozni, mivel sok közös van bennünk, mégis annyira különbözőek vagyunk. A fiatal nők megtalálják bennünk azt, akire felnézhetnek és magukra ismerhetnek.” – Chloe Bennet

Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine és Chloe Bennet az új BOSS parfüm kampány arcai, akik elárulják, hogy mitől élnek igazán!

 

Kapcsolódó bejegyzések