Post Image

TAVASZI SMINK AZ AVON ÚJDONSÁGAIVAL

Rúzs & Más / 2021-04-09

Az április a latin aperire szóból származik, mely jelentése megnyitni. Ebben a hónapban nyílik meg előttünk igazán a természet virágos arca, és megkezdődik az újranyitás is végre – élvezzük a tavasz minden szépségét! A természet megújulását követi ebben a hónapban az Avon is, hiszen rengeteg régi kedvenc tér vissza megújult formulával, csomagolással, de számos  újdonságot is tartogat számunkra. Engem meg is ihlettek és az újdonságokkal valamint néhány régebbi kedvencemmel készítettem is egy tavaszköszöntő Avon sminket, amit mindjárt meg is mutatok, de előbb lássuk az újdonságokat:

AVON True Bőrnyugtató hatású alapozó és AVON True Bőrnyugtató hatású, mattító alapozó – 6 új árnyalat

avon, tavaszi, smink, újdonság, tavaszköszöntő, remény szalagja, mellrák, április, rúzs és más, avon true

A tavaszi napsugarak könnyen “odapirítanak” és tavaszi bőrgyulladást okozhatnak az érzékeny bőrűeknél. A nyugtató hatású alapozó ilyenkor különösen hasznos – egyébként mindig az, mert az apró, gyakran alig észrevehető gyulladások hozzájárulnak a bőr idő előtti öregedéséhez.
Az AVON népszerű, bőrnyugtató hatású alapozói új árnyalatokkal hozzák magukkal a tavaszt. A ragyogó finish szerelmeseinek új kedvence lesz az Avon True Bőrnyugtató hatású alapozó, amely ragyogást kölcsönöz arcunknak, növényi kivonatokkal és kondicionáló HydraCalm komplex-szel hidratálja és nyugtatja bőrünket. Az Avon True Bőrnyugtató hatású, mattító alapozó faggyúfelszívó hatású, Nature Matte komplex-szel simává varázsolja és mattítja zsírosodásra hajlamos bőrünket.

• Avon Bőrnyugtató hatású alapozó: 2 200 Ft
• Avon Bőrnyugtató hatású, mattító alapozó: 2 200 Ft

AVON Önhegyező szemöldökceruza – a precíz vonalak mestere

avon, tavaszi, smink, újdonság, tavaszköszöntő, remény szalagja, mellrák, április, rúzs és más, avon true

Nincs is nagyszerűbb segítség a tökéletes szemöldök elérésére, mint a vékony hegyű, önhegyező szemöldökceruza. Szemöldökünk ápolása mellett fektessünk nagy hangsúlyt precíz formázására is, ehhez válasszuk hűséges társunknak az Avon szemöldökceruzáját. A ceruza segítségével könnyedén megrajzolhatjuk szemöldökünk ívét, majd ki is tölthetjük a hiányos részeket. Kialakításának köszönhetően a hegyezőt is elfelejthetjük, kupakjának visszacsavarásával automatikusan kihegyezzük ceruzánk végét, így semmi nem állhat tökéletes szemöldökünk és közénk. A szép, természetes árnyalatok közt mindenki megtalálja a szemöldökszínéhez tökéletesen passzolót.

Ára: 2 499 Ft

AVON Ultrakrémes ajakrúzs és AVON Ultramatt ajakrúzs

avon, tavaszi, smink, újdonság, tavaszköszöntő, remény szalagja, mellrák, április, rúzs és más, avon true

Akár a bársonyos árnyalatok vagy az élénk színek rajongói vagyunk, az új Avon Ultrakrémes és Ultramatt ajakrúzsai biztosan levesznek lábunkról. A megújult rúzsok 48 csodálatos árnyalattal kecsegtetnek, amelyek közül biztosan megtaláljuk a kedvencünket! Kialakításuk a legprecízebb rúzsozást teszi lehetővé, az extra élvezetért új illatot is kaptak, a benne rejlő avokádóolaj pedig ajkunk hidratáltságáról gondoskodik.

• Avon Ultrakrémes ajakrúzs: 1 499 Ft
•Avon Ultramatt ajakrúzs: 1 499 Ft

A tavaszköszöntő sminkhez fentiek mellett az

AVON True Color Illuminating Face Pearls arcpirosító gyöngyöket
AVON Power Stay 16 hour Eyeliner tartós szemhéjceruzát Intense Navy, azaz tengerészkék árnyalatban
AVON True Perfect Wear Eyeshadow Quad Nearly Naked szemhéjfesték palettáját valamint az
AVON True 5 in One Lash Genius szempillaspirálját használtam navy, azaz sötétkék színben

avon, tavaszi, smink, újdonság, tavaszköszöntő, remény szalagja, mellrák, április, rúzs és más, avon true

Azt gondolod, nem lehetsz életmentő hős? Gondold újra!

Áprilisban a mellrák elleni küzdelemé a főszerep, megérkeztek az AVON legújabb Remény szalagja kitűzői! A mellrák az egyik leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a nők körében, amely időben felismerve jól gyógyítható. A mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló, remény szalagját ábrázoló brossokkal Te is felhívhatod nőtársaid figyelmét a mellrákszűréseken való részvétel és a rendszeres emlő önvizsgálat fontosságára, amelyek mind életmentők lehetnek. Viseld büszkén a Remény szalagja kitűzők egyikét és válj Te is az AVON mellrák elleni küzdelmének részesévé!

avon, tavaszi, smink, újdonság, tavaszköszöntő, remény szalagja, mellrák, április, rúzs és más, avon true

Az AVON már hosszú évek óta az emlőrák és a kapcsolati erőszak elleni küzdelem elhivatott támogatója. Segíti a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, kórházaknak adományoz életmentő műszereket, a Mellünk Egészségéért konferenciasorozatot támogatja az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány közreműködésével és figyelemfelhívó kampányokat szervez. Mindezeket Vásárlói- és Tanácsadónői közösségének támogatásával tudja megvalósítani, hiszen a katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek teljes hasznát, illetve minden eladott terméke után 1 Ft-ot a mellrák elleni küzdelemre, illetve a családon belüli erőszak megfékezésére fordít. A katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek megvásárlásával mi magunk is támogathatjuk ezeket a jó ügyeket!

avon, tavaszi, smink, újdonság, tavaszköszöntő, remény szalagja, mellrák, április, rúzs és más, avon true

• Avon Remény szalagja kitűző: 1 699 Ft
• Avon Remény szalagja strasszos kitűző: 1 699 Ft

Kapcsolódó bejegyzések