Post Image

A TAVASZ NEMCSAK EGY ÉVSZAK, HANEM ÉLETÉRZÉS!

Rúzs & Más / 2018-01-30

Könnyű mint a levegő, ragyogó mint a napsütés és finoman virágos – a limitált kiadású cseresznyevirág kollekció cseresznyevirágos vízzel ötvözi a provence-i Luberon régióból
származó cseresznye kivonatát. Élvezzük a tavasz ellenállhatatlan illatát és lépjünk be a L’Occitane en Provence világába, ahol a tavasz nemcsak egy évszak, hanem egy életérzés!

Tavasszal a cseresznyefák óramű pontossággal kelnek életre és pompás virágaikkal terítik be a provence-i tájat. Édes illatuk Provence friss levegőjével keveredve olyan egyedi aromát hoz létre, amely megidézi az örök tavasz birodalmát. Vigyük magunkkal a tavaszt a Fleurs de Cerisiers eau fraiche formájában!

Álomba illő látvány, ahogyan a pompásan virágzó cseresznyefa virágai és levelei egybefonódnak a tavaszi égbolttal. A legújabb L’Occitane illatot ez a lélegzetelállító jelenet ihlette, melyben a zöld jegyek, elegyedve a tavasz legsugárzóbb virágaival, egy csábító, finom illatot alkotnak meg.

L'Occitane Fleurs de Cerisier EDT - rúzs és más

A virágos-gyümölcsös illatcsalád szép harmóniáját fehér frézia, cseresznyevirág, kardamom, peónia, fehér jázmin, rózsa és fekete ribizli adja puha pézsma, szantál és mediterrán cédrusfa alapon.

A kikeleti illattal tusfürdő gélt és testápoló tejet valamint kézkrémet is kínálnak:

Fleurs de Cerisiers TUSFÜRDŐ GÉL 250ml
Felejtsük el a szürke hétköznapokat zuhanyzás közben, és lépjünk be egy mesés világba ezzel a könnyed tusfürdővel. Gazdag habbá alakulva, friss és virágos
illattal kényezteti az érzékeket, így egyenesen a provence-i Luberon tavaszi lankáira repít. Cseresznyevirág vizet és cseresznye kivonatot tartalmaz.

L'Occitane Fleurs de Cerisier eau fraiche, limitált tavaszi illat, rúzs és más

Fleurs de Cerisiers TESTÁPOLÓ TEJ 250ml
Hidratálás, amiről mindenki álmodik… E selymes testápoló tej gyengéd, zöld jegyekkel átszőtt virágos illatba burkolva lágyítja a bőrt. Shea vajjal gazdagítva táplálja és simává varázsolja a bőrt, mely puhává válik, mint a cseresznyevirág szirma.

Fleurs de Cerisiers KÉZKRÉM 30ml
Egy shea vaj tartalmú selymes krém, mely a francia cseresznyefák könnyű és friss illatába burkolva hidratálja kezeinket. Utazó-kiszerelésű változatának köszönhetően mindig
kéznél lesz, amikor szükségünk van rá.

L'Occitane Fleurs de Cerisier eau fraiche, limitált tavaszi illat, rúzs és más

EDT 50ml 12 500Ft
Tusfürdő gél 250ml 4 590Ft
Testápoló tej 250ml 7 390Ft
Kézkrém 30ml 2 290 Ft

A TAVASZ NEMCSAK EGY ÉVSZAK, HANEM ÉLETÉRZÉS!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések