Post Image

TÁSKAMUSTRA – 4 TESTRESZABOTT AJÁNDÉKTIPP

Rúzs & Más / 2018-12-17

Fülbevalót, nyakláncot de még karórát sem hord mindenki. A táska viszont az a divatkiegészítő, amit kivétel nélkül mindannyian viselünk. És jellemzően egynél (jóval) többet birtoklunk belőle. Egy egyedi, klasszikusan elegáns bőrtáska – különösen ha hazai dizájner keze műve – egyértelműen 10 pontos ajándék. Mert szép táskából sosem elég!

A STUDIO JULIANNIE legújabb darabjaival megmutatjuk, melyik táska lehet a legjobb ajándék a barátnődnek, édesanyádnak, vagy épp saját magadnak!

MINDIG ÚTON

Elfoglalt, a fél életét a táskájában hordja, de sosem talál benne semmit. Fontos neki a sikkes megjelenés és a praktikum is. Beugrott már valaki? Akkor a burgundi TOTE BAG az igazi Neki: gyönyörű, és rengeteg hely van benne, de a zsebek, illetve a belső kistáska miatt gyerekjáték rendben tartani.

Studio Juliannie, dizájner, táska, tipp, rúzs és más, egyedi, bőrtáska

RAGYOGÓ

Aki szereti a csillogást, mindig ragyog, és nem bánja, ha a figyelem ráirányul, az egész biztosan a rozéarany MINI BAG-et választaná. Tökéletes elegáns ruhákhoz, a karácsonyi vagy szilveszteri partira, de egy hétköznapi szettet is feldob!

Studio Juliannie, táska, ajándék, dizájner, egyedi, rúzs és más

A STÍLUSIKON

Stílusos nő, aki játszi könnyedséggel keveri az elegáns és a lazább darabokat az öltözékében. A méregzöld SHOPPER az arany középút, ami a legkülönbözőbb összeállításokban is megállja a helyét! A hozzátartozó hosszú pánt miatt nemcsak kézben, hanem vállon, vagy keresztben is hordható.

Studio Juliannie, dizájner, táska, tipp, rúzs és más, egyedi, bőrtáska

ÖRÖKMOZGÓ

Egy anyukát lepnénk meg, akinek mindkét kezére szükség van a gyerkőc mellett, vagy épp egy örökmozgó nőt, aki utálja, ha a ruhái korlátozzák? A HÁTIZSÁK a jó választás! De vigyázat, ez nem egy unalmas darab, hiszen a marhabőr ezúttal metálkék színt kapott. Aki szereti az egyedi kiegészítőket, az garantáltan odalesz érte

Studio Juliannie, dizájner, táska, tipp, rúzs és más, egyedi, bőrtáska

Ha a modell ismerős lenne, az nem a véletlen műve, mert Ribánszky Ágota, leánykori nevén Varga Ágota, nemzedékének egyik meghatározó hazai topmodellje volt! A fotókat Bodnár Zsófi készítette, a stílingért Molnár Anikó felelt.

Studio Juliannie, dizájner, táska, tipp, rúzs és más, egyedi, bőrtáska

Kapcsolódó bejegyzések