TÁMOGASSUK A LEGRÉGEBBI SZÜLÉSZETI ÉS NŐGYÓGYÁSZATI KLINIKÁT!

Rúzs & Más / 2016-08-22

Az alábbiakban változtatás nélkül tesszük közzé a Semmelweis Egyetem I.Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika támogatási felhívását, amelynek mi is eleget teszünk és szívből reméljük, hogy aki teheti, követi a példánkat. Nagy szükségük van a segítségünkre!

Kérjük adakozzanak a Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványnak, hogy a I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára orvosi, életmentő műszereket is vegyenek.

A Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán működő „A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány” célja a szülészet-nőgyógyászat, a neonatológia és a szülészeti genetika művelésének támogatása. A Klinika az ország legrégebbi és legnagyobb betegforgalmú szülészeti-nőgyógyászati intézménye. Évente több mint 500 koraszülöttet segítenek a világra, melyek között az 1500 gr-nál kisebb súlyúak aránya 40%, azaz közel 200 igen kis súlyú gyermek születik a Klinikán. Ez az arány a hazai statisztikai adatokra kivetítve 13%-ot jelent. A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány rendszeresen támogatja a Klinika szakmai munkáját, hozzájárul a korszerűbb és jobb betegellátáshoz. Az elmúlt években a nagy forgalmú intézetben a felgyorsult amortizáció miatt olykor nehézséget jelent az elhasználódott műszerek, eszközök, szülőágyak pótlása.

Óriási segítséget jelentene számukra, ha Önök is támogatnák munkájukat. Jelenleg három altatógépre, hét szülőágyra, tíz CTG készülékre,újraélesztő asztalra, egy közepes teljesítményű ultrahang készülékre és laparoszkópos eszközök pótlására lenne szükségük.

Kérjük adományozzon Ön is telefonhívással vagy SMS küldésével 250 Ft-ot, és támogassa munkájukat!

SMS adományozás esetén az adományozók kapnak egy standard válaszüzenetet, mely a így néz ki:
“A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány köszöni adományát. Programjukról tájékozódhat a www.adhatvonal.hu
oldalon.”
Az adományozás menete:

Telefonhívás esetén: először hívja a 13600 telefonszámot, majd kérjük üsse be a 15 kódot.

SMS: írja be a szöveghez a 15-ös számot és küldje el üzenetét a 13600 telefonszámra.

Hírességek videós felhívása (Fábián Juli, Mahó Andrea, Árpa Attila, Edvin Marton, Mohamed Fatima, Bebe, Tápai Szabina, Kucsera Gábor és Bárány Anna közreműködésével)[youtube id=”rq8NQFq35EI”]

Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány
1088 Budapest, Baross u.27
Adószáma: 18196762-1-42
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200106-11575698
Bankszámlaszám: OTP 11708001-20557841
Bővebb információk: www.anokert.hu

Köszönjük, hogy Ön is segít!

Kapcsolódó bejegyzések