Post Image

SZŐKE TINCSEKRE VÁGYSZ, DE KEVÉS AZ IDŐD? NEM GOND TÖBBÉ!

Rúzs & Más / 2018-03-20

Te is játszottál mára gondolattal, hogy szőke tincseid legyenek? Szívesen kipróbáltad volna a contouring, balayage vagy ombré szőkítési technikákat, de az időhiány miatt sajnos le kellett mondanod róla? Ezentúl nem kell! Az új, innovatív BLOND STUDIO INSTANT HIGHLIGHTS-nak köszönhetően a szőkítő szolgáltatásnak már nem kell 1 órán át tartania, hiszen ez az új, professzionális rendszer lehetővé teszi, hogy mindössze 30 perc leforgása alatt személyre szabott szolgáltatást kapj!

INSTANT HIGHLIGHTS SZALONSZOLGÁLTATÁS KIZÁRÓLAG A L’ORÉAL PROFESSIONNEL SALON EXPERT SZALONOKBAN
A balayage, az ombré, a contouring még mindig rendkívül keresettek és divatosak. Nem is csoda, hiszen ezek a hatások minden nő arcát káprázatossá teszik, kiemelik a vágás stílusát és fantasztikusan légiessé varázsolják a frizurát. A fodrászok számára már egy ideje rendelkezésre áll a BLOND STUDIO professzionális szolgáltatás, amely a legkülönbözőbb szőkítési technikákhoz kínál kiválóan alkalmazható termékeket. Sokak által kedvelt technika a contouring, azaz a smink speciális felvitele által inspirált melír. A sötétebb és világosabb színek játékának köszönhetően fénybe burkolja és optikailag meghosszabbítja az arcot, miközben a haj modern megjelenést kap. A hajat a sunkissed technika segítségével is tündökölővé varázsolhatjuk. Ez esetben természetes megjelenésű hatásokat csempészhetünk a hajba. Rendkívül kifinomult szőkítési technika a babylights, melynek eredményeként babahajra emlékeztető lágy világos tükröződő árnyalatok jelennek meg a hajban. Tény, hogy az említett technikák segítségével csodálatos végeredmények kreálhatók, ám ezek a szőkítési technikák ezzel együtt a legtöbb időt igénylő szolgáltatások körébe tartoznak. Ez azonban most megváltozhat!

SZŐKÍTÉS EGY PILLANAT ALATT?
Semmi sem lehetetlen! Az új, innovatív BLOND STUDIO INSTANT HIGHLIGHTS segítségével mostantól mindenki időt takaríthat meg. Fodrászod a speciális Instant Highlights szolgáltatásnak köszönhetően különleges eljárással felmelegíti a felvilágosítandó hajtincseket, ami által felgyorsítja a felvilágosítás folyamatát. A termék olajokkal gazdagított összetételének köszönhetően hajad minősége miatt nem kell aggódnod, sőt a szolgáltatás Smartbonddal együtt is alkalmazható, ami megerősíti a haj belső kötéseit. A szőkítő szolgáltatásnak már nem kell 1 órán át tartania, hiszen ez az új, olyan részleges szőkítési hatások létrehozására szolgáló professzionális rendszer lehetővé teszi, hogy mindössze 30 perc leforgása alatt személyre szabott szolgáltatást kapj! Vagyis az új rendszer segítségével fele annyi idő alatt felvilágosíthatják a frizurád, mint az egy általános szőkítő szolgáltatás esetében lenni szokott.

Instant highlights Szolgáltatások

Instant contouring – Személyre szabott melírok
Kiemeli és keretet ad az arcnak

L'Oreal Professionnel, Instant highlights, gyors szőkítés, rúzs és más

Instant revive – Felfrissíti a meglévő ombrét és balayaget
Újraéleszti a lenőtt melírokat

L'Oreal Professionnel, Instant highlights, gyors szőkítés, rúzs és más

Instant lights – Lágy fóliás melír
Ragyogást ad a hajnak

L'Oreal Professionnel, Instant highlights, gyors szőkítés, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések