Post Image

SZÍVMELENGETŐ TAVASZI SZÍNÁRNYALATOK A RIMMELTŐL

Rúzs & Más / 2021-02-08

Megérkeztek a tavasz első hírnökei a Rimmeltől: pasztellszín körömlakkok és szemhéjfestékek, könnyedén felvihető és tartós szemceruzák. Engem mágnesként vonzanak a gyorsan száradó lakkok, így azonnal rávetettem magam az új Rimmel 60 Seconds árnyalatokra. Mivel nem tudtam dönteni melyik tetszik jobban, a Mauve to the Music vagy a Preppy in Pink, mindkét színt használtam – ez annyira megtetszett, hogy így, együtt fogom használni őket – hogy tetszik?

 60 seconds, exaggerate, onder'cloud, supergel, körömlakk, szemfesték, szemceruza, rúzs és más

A Rimmel 60 Seconds SuperShine körömlakkok 3 in 1 technológiájának köszönhetően nincsen szükség több lakk használatára a szuper fényes és tartós manikűr érdekében. Ez az egy termék alapozó lakk, gazdag fényű színes lakk és fedőlakk egyben. Pontos maxi ecsetével precízen felvihető a festék. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt szárad (tényleg! – a szerk.). Töredezésálló, nem fakuló, magas fényű színt ad.

A két szépséges árnyalat elérhető Rimmel Super Gel formájában is, R&B Rose és Pop Princess Pink néven. Ezek a körömlakkok különleges, kétlépéses (azaz fedőlakkot igénylő), tartós, zselés hatású lakkok fantasztikus színekkel és fénnyel, amelyek akár 14 napig is tökéletesek maradnak. Eltávolításuk azonos a hagyományos körömlakkokéval. Felvitele könnyű, száradása annyi, mint egy normál lakk esetében és nincs szükség UV lámpa használatához. Az eredmény: hibátlan ultra-fényes felület, akár egy profi manikűrösnél.

És most nézzük a szemrevalókat:

A Rimmel Exaggerate Eye Definer automata szemceruza lágy, krémes textúrája, gyengéd alkalmazást és a precíz vonalak készítését teszi lehetővé. Kiemeli a szem szépségét és lehetővé teszi annak árnyalását. Intenzív pigmentet tartalmaz. Vízálló és ultra tartós!

 60 seconds, exaggerate, onder'cloud, supergel, körömlakk, szemfesték, szemceruza, rúzs és más

Szeretem a krémes szemhéjfestékeket, mert könnyű velük bánni és általában tartósabbak, mint a szemhéjpúderek – a Rimmel Wonder’Cloud folyékony szemhéjpúder olyannyira tartós, hogy akár egész nap hibátlanul tart. Könnyedén felvihető ujjbeggyel vagy a saját applikátora segítségével. Az ultra lágy és tartós formulának köszönhetően nem kopik és gyűrődik. 6 álomszép árnyalatban, a tavasz legszebb színeiben érhető el.

 60 seconds, exaggerate, onder'cloud, supergel, körömlakk, szemfesték, szemceruza, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések