Post Image

VÉGLETES VÉGZETESSÉG, SZÍNTISZTA CSÁBÍTÁS

Rúzs & Más / 2018-11-15

Paco Rabanne mint designer mindig is pimaszul merész volt, minden megnyilvánulásával felkavarta az állóvizet. Karrierje során végig szokatlan formákkal és anyagokkal kísérletezett, beleértve a fémet is, amelyet „második bőrré” formált. Bár Paco Rabanne a ‘60-as évek avant-garde-jának kiemelkedő személyiségeként vonult be a köztudatba, már korábban is foglakoztatta a női egyenjogúság témája: „Már a női emancipációs mozgalmak kezdete előtt dolgoztam fémmel. Harcosokként képzeltem el a nőket, ezért öltöztettem őket páncélba, hogy segítsek nekik kivívni függetlenségüket a férfiaktól.”
A Paco Rabanne-nál ma is vállalják a végletességet. Kísérleteznek és új dolgokat találnak ki, hogy lerombolják a korlátokat.

2018-ban nagyon belevalónak kell lenni ahhoz, hogy valakiből Rabanne amazon lehessen. Emily Ratajkowski tisztában van képességeivel, határozott és magabiztos. (Majdnem) mindenki ismeri az amerikai nőt, aki bátran felvállalja magát. Vad és merész, magabiztosan viseli testét és éli meg szenvedélyes temperamentumát. 18 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon. Emily az új feminizmus vezéregyéniségévé vált.

Az illat

Őrülten provokatív és megszelídíthetetlen – a szenvedélyes Quentin Bisch (Givaudan) virágos kreációja. Az ihletet egyik Reunion-szigeteki utazása adta, ahol végzetesen beleszeretett a mámorító, káprázatos ylang-ylang virágba. Célja az volt, hogy az orgazmus esszenciáját zárja illatüvegbe, az érzékek robbanását adja vissza utánozhatatlan Paco stílusjegyekkel. Quentin kirobbanó erejű párost alkotott: elragadó ylang-ylang rendkívül eredeti popcorn-szerű robbanással.

paco rabanne, pure xs for her, emily ratajkowsky, rúzs és más, parfüm

Először egy virágos ölelés. Engedd, hogy tested felhevítse az ylang-ylang. Mennyei ragyogás egy csipetnyi jázminnal. Ahogy a szirmok kinyílnak, felszabadul a forró bőr hevét idéző vanília. Merész és rendkívül finom! Bízd magad ösztöneidre és áradjon szabadon a hipnotikus szexepil.
Következő: kirobbanó érzékiség. Roppan a popcorn, és elszabadulnak a vágyak. Sós-édes popcorn jegyek, felforrósodnak, majd pukkannak. Pézsma és tejfa jegyek gazdagon, felhevül a test és pattanásig feszülnek az érzékek. Izzó szenvedély. A titkos összetevők: ylang-ylang, vanília, popcorn jegy, szantálfa, ambrette mag.

Az üveg

Az üveg merész vonalvezetése magabiztosságot sugall és ellenállhatatlanul vonzza a tekintetet. Díszítésként arany színben pompázó kígyó tekeredik körbe az üveg felső részén. Csiszolt pikkelyek, hullámzó tükröződés. Valódi ékszerdoboz. Az üveg a rózsaszín árnyalataiban pompázik a neontól az alkonyt idéző sötétebb színig. Színtiszta, provokatív szépség.

A film – magáért beszél!

Webes sorozat

Paco Rabanne úttörő ötlettel robbant be a digitális világba az első interaktív webes sorozattal az Instagramon. Mindennap posztok és pikáns történetek jelennek meg az Instagramon, amely betekintést adnak Emily és válogatott vendégei végletektől nem mentes éjszakai életébe. Az Instagram közönsége szavazhat és befolyásolhatja, hogyan alakuljon a folytatás. https://www.instagram.com/pacorabanneparfums/

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Árak és kiszerelések:
Paco Rabanne Pure XS For Her edp 80 ml – 30.500Ft
Paco Rabanne Pure XS For Her edp 50 ml – 23.700Ft
Paco Rabanne Pure XS For Her edp 30 ml – 16.800Ft
Paco Rabanne Pure XS For Her Body Lotion 200 ml – 8.600Ft
Paco Rabanne Pure XS For Her Shower Gel 200 ml – 8.600Ft
Paco Rabanne Pure XS For Her Deodorant Spray 150 ml – 8.600Ft

Kapcsolódó bejegyzések