Post Image

SZIRMOK, VIRÁGOK, SZÍNEK – KIKELET A PANDORÁNÁL

Rúzs & Más / 2017-03-14

A tavasz a pozitív energiák évszaka. Köszöntsük színesen, kedvenc virágainkkal ékesítve: válogassunk a kiváló minőségű anyagokból, mesteremberek által megalkotott csodás Pandora ékszerekből. Élénk árnyalatok és gyöngyházfényű pasztellek várnak : inspirálódjunk a kulcsfontosságú darabokból,
halmozzuk, kombináljuk, mixeljük az ékszereket kedvünkre, vagy viseljük őket önmagukban. A tavaszi Pandora kollekcióval valóra válthatjuk álmaink egyedi összeállítását és rajta hagyhatjuk kézjegyünket a szezonon!

VIRÁGOS JEGYEK
A Káprázatos Százszorszép Füzér hat apró virággal fut végig a fülcimpán, merészen gyönyörű keretbe foglalva a fület. A modern stílusú fülbevalókat sterling ezüst és peremes foglalású cirkónia teszik igazán lenyűgözővé.

SZIKRÁZÓ FÉNYEK
Álmodjunk pompásan sokszínű összeállításokat csuklónkra a Ragyogó Cseppek charmokkal! Minden egyes darabot három rózsa csiszolású
cirkónia ékesít, amelyeket az egyik legrégebbi típusú sterling ezüst foglalat ölel körbe. Színeik így valóban teljes fényükben ragyoghatnak.

Pandora Spring 2017 charms

RAGYOGÓ SZIRMOK
Diszkréten visszafogott vagy látványosan hangsúlyos: a Magnóliavirágzás tűzzománc gyűrű sterling ezüsttel viselője stílusához igazodik. A szirmok kézzel festett rózsaszínjei finoman árnyaltan fonják körbe a középpontjukban élénken csillogó követ.

Pandora magnolia gyűrű

EGY CSOKORRA VALÓ SZÍN
Készítsünk válogatást kedvenc tavaszi árnyalatainkból a PANDORA Szívei sterling ezüst gyűrűkkel! A tűzzománc és a szikrázó, környezetbarát kövek remekül illenek egymáshoz és az apró, szívformájú kivágásokhoz.

Pandora tavaszi kollekció

EGYEDI ÁRNYALATOK
Fedezzük fel a kézzel készített tűzzománc hét lenyűgöző új színét a PANDORA Ragyogó Szívei karperecekkel: égszínkék, hercegnő kék, levendula, élénk menta, káprázatos orchidea, halvány rózsaszín és szikrázó ezüst. Mindez sterling ezüsttel, szívformájú kivágásokkal és 50 áttetsző cirkóniával kiegészítve lesz teljessé minden egyes darabon.

Kapcsolódó bejegyzések