Post Image

SZÍNEZD A NYARAD, A TIPPEKET ADJUK HOZZÁ!

Rúzs & Más / 2019-06-14

Sárga blézer és rózsaszín táska? Kék cipő, piros szoknya? A színek erős energiákat hordoznak magukban, ne féljünk használni őket. Játsszunk az árnyalatokkal, keverjük őket és találjuk meg saját színkódunkat. Íme az Answear.hu színes divat tippjei az idei nyárra:

Mit jelentenek a színek a megjelenésünkben?

Minden színnek van egy mélyebb jelentéstartalma és az árnyalatok, amelyeket viselünk, árulkodnak hangulatunkról, problémáinkról és szükségleteinkről.
Ha erőt és magabiztosságot sugároznánk, válasszunk pirosat.
Ha vonzó és ellenállhatatlan benyomást akarunk kelteni, válasszuk a kéket. Nem hiába használják előszeretettel ezt a színt az üzleti életben. Utóbbit kombinálhatjuk szürkével, így kihangsúlyozhatjuk az előnyeinket és kifinomultságunkat.
szociálisan és emocionálisan érzékenyek imádják a sárgát és narancssárgát viselni.

Answear, színkód, élénk színek, trend, divat, színkeverés, rúzs és más

A zöldet főleg a nagyvonalú és kiegyensúlyozott emberek hordják – bátran kapjuk fel, ha azt akarjuk, hogy őszintének és nyugodtnak gondoljanak.
A kiegyensúlyozottsággal és jószívűséggel sokszor a bronz árnyalatokat azonosítják, azonban olykor a konzervatív és unalmas jelzők is jellemzőek a hasonló színeket viselőkre – pont ezért csak keveset viseljünk belőle és mixeljük más árnyalatokkal.
A fehér a tisztaságot jelenti, sokszor ünnepekhez kötik viselését és rendkívüli módon kiemeli a bőrszínt, így nem árt óvatosan bánni vele.
Feketével kombinálva időtlen és elegáns megjelenést biztosít.
A luxus és jólét színe pedig a lila: például egy partira, eseményre tökéletes választás egy ilyen árnyalatú ruha.

Answear, színkód, élénk színek, trend, divat, színkeverés, rúzs és más

Természetesen a szín magában nem minden. Rengeteg múlik a megfelelő árnyalat kiválasztásán, intenzitásán, az arányokon és a színek kombinációján.

Mit szólsz a colour-blocking-hoz?

Most már képben vagyunk az egyes színek jelentésével, biztosan a kedvenceink is megvannak, ideje őket kombinálni. Valószínűleg egyből a konrasztos árnyalatok mixelésére mennénk rá, igaz? Ezek persze tökéletesen mutatnak együtt, vonzzák a szemet és kiemelnek a tömegből. Nincs is jobb módja, hogy energikus és jó hangulatú szettet varázsoljunk magunknak.

Answear, színkód, élénk színek, trend, divat, színkeverés, rúzs és más

Azonban néhány szabályt itt is szem előtt kell tartani, mindenek előtt válasszunk komplementer színeket, amelyek harmonizálnak egymással. A sárga jól mutat a lilával, a narancs a kobaltkékkel, a pink pedig a pirossal. Hagyjuk, hogy a színek irányítsák a megjelenésünket és bánjunk óvatosan a fazonokkal. Bízzuk magunkat a fantáziánkra: egy lefelé bővülő szoknya blúzzal, nadrágkosztüm egy nagyobb kézitáskával, oversized kabát egy cigarettanadrággal csak néhány tuti tipp, amivel elindulhatunk. Találjuk meg a saját színkódunkat és hagyjuk, hogy azzal azonosítsanak!

Answear, színkód, élénk színek, trend, divat, színkeverés, rúzs és más

SZÍNEZD A NYARAD, A TIPPEKET ADJUK HOZZÁ!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések