Post Image

SZEX ÉS NEW YORK: MI TÖRTÉNT CHARLOTTE ARCÁVAL?

Rúzs & Más / 2021-12-11

Elindult a Szex és New York nagy visszatérő évada az HBO-n és mindenki felszisszent: te jó ég, mi történt Charlotte arcával?
Arcesztétika szempontból igazi csemege a sorozat, hiszen a megmaradt 3 szereplő teljesen máshogy áll a korához, a nőiességéhez és mind más anti-aging stratégiához folyamodtak. Dr.Krix Mónika, az Art’NFace arcesztétikai klinika doktornője elmondja, mit árul el a szereplők megjelenése a szakavatott szem számára:

Carry, a természetes

Carry, azaz Sarah Jessica Parker 56 éves és pontosan ennyinek is néz ki. Egészen ritka Hollywoodban, hogy egy érettebb színésznő még a homlok-, és mérges ráncait se finomítsa botox-szal. De SJP nem tette, így egyébként is megosztó személyisége tovább osztja az internet népét: vannak, akik az egekig magasztalják természetességét, és vannak, akik megkérdőjelezik az igényességét.
Bátor, nagyon bátor, de élete második felében még akár nagyot is robbanhat a karrierje, hiszen ma már alig találunk 60+-os szerepekre hús-vér-nemplasztik színésznőt.

De mi történt Charlotte arcával?

Charlotte stílusa klasszikus és időtlen, valószínű ezt az időtlenséget szerette volna a szerepet megformáló színésznő, Kristen Davis átmenteni. Ő is 56 éves, tény, hogy ez nem látszik rajta, de az sajnos igen, hogy mindezt erősen művi úton érte el.
“Az arc püffedtségét a túlzásba vitt orcatöltés okozhatja. Jó hír, hogy idővel finomodik, oldódik a puffadás. Ami még feltűnő, az az ugyancsak túltöltött száj. Ezt is lehetett volna finomabban, elegánsabban megoldani, de sajnos az ideális mennyiségű hialuronnál több anyagot juttattak be a színésznő ajkaiba. A botox pedig alap, de nem az okozza a deformitásokat, attól csak a homloka maradt sima.” – véli Dr.Krix Mónika.

Miranda, az arany középút

Miranda, tehát Cynthia Nixon képviseli az arany középutat a két véglet között – tegyük hozzá, szerencsésebben öregszik, mint Sarah Jessica Parker. Az apróbb, természetes ráncokat meghagyta a szeme és a szája körül, de a bőre kontúros, a homloka feszes. Pont annyit használ az arcesztétika kelléktárából, amivel elegánsan viseli a korát. – Elegáns, stílusos, csak dicsérni tudom az orvosát! Szerencsére a mi klinikánkon is ez a standard – kommentálja dr. Krix Mónika Miranda anti-aging trükkjeit.

És mi a helyzet Samathával?

Samantha nélkül a sorozat csupán …. és New York, ez érződik az első részen is. Sajnos a színésznő Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker olyan szinten utálják egymást, hogy Samantha nem vállalta a folytatást. Azért félve utánanéztünk, hogy néz ki Samantha 2021-ben – és igencsak meglepődtünk!
Pont ő, aki hisztérikusan mentegethetné a fiatalságát és szexisségét, és akitől azt vártuk, hogy Kristen Davishez hasonlóan túlzásokba esik, nem ezt az irányt választotta. Arany középút ő is. Látszik a kora, de elegánsan viseli. Egy kis ajaktöltés, egy kis szemhéjplasztika, egy kis botox, de mindent csak mértékkel. Szeretnénk minél több ilyen jó példát látni Hollywoodban!

Kapcsolódó bejegyzések