Post Image

SZERETNÉL EGY BŐRKONZULTÁCIÓT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL? KATTINTS!

Rúzs & Más / 2021-08-25

A Vichy Laboratórium 15 éves bőrgyógyászati szaktudást a kibővített valóság és a mesterséges intelligencia technológiáival ötvözve, bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztette ELSŐ BŐRÖREGEDÉSI ALRGORITMUSÁT, A SKINCONSULT AI alkalmazást. A mesterséges intelligencián alapuló alkalmazás felméri és elemzi a bőrünk állapotát, és személyre szabott bőrápolási javaslatot ad, így a lehető leghatékonyabb bőrápolási rutint alakíthatjuk ki a bőröregedés megelőzésére. A napokban érkezett a har, hogy már magyarul is elérhető! Több se kellett nekem, azonnal kipróbáltam.

Egy perc és kezedben a bőrápolásod kulcsa!

Beszkenneltem a megadott QR kódot, készítettem egy szelfit (smink nélkül, természetes fényben), megadtam az életkorom és a bőrtípusom majd néhány másodperc múlva már meg is kaptam a bőrállapotomra vonatkozó elemzést. Meg kell mondjam, MI (azaz a mesterséges intelligencia) nagyon udvarias: először megdicsért, hogy a barna foltjaim a legkevésbé láthatók (köszönöm!). Majd a vizsgált 7 bőrprobléma közül kiválasztotta a 2 legjellemzőbbet (hogy azt ne mondjam legsúlyosabbat:-)) és ezekre alapozva ajánlott egy bőrápolási rutint. Csak nektek elárulom: nálam a feszességvesztés és az üdeségét vesztett bőr az, de mondjuk a koromból adódóan ezen nem is lehet csodálkozni. Szóval az én rutinom a Normaderm 3in1 micellás arclemosóval indulna (imádom a micellás lemosókat!), a Minéral 89 Hyaluron booster-rel folytatódni (szintén telitalálat!) és a Liftactive Collagen Specialist öregedésgátló arckrémmel zárulna (egyetértek). Extra ápolásként a Liftactiv Specialist Peptid-C ampullákat javasolja és természetesn SPF 50-es Capital Soleil fényvédőt az arcomra (ez utóbbi nálam maximum nyár elején, tengerparton játszik – de persze lenne értelme kivédeni a nap bőröregítő hatását az év minden napján.)

Összességében rendkívül pontosnak és hasznosnak tartom ezt az appot, nem is akarlak tovább csigázni benneteket, próbáljátok ki!

vichy, mestreséges intelligencia, AI, MI, skinconsult, bőrállapot, bőrelemzés, konzultáció, bőrápolási rutin, applikáció, app, rúzs és más

Ha nincs QR kód olvasótok, kattintsátok az alábbi linket:

https://www.vichy.hu/cikk/SkinConsult-AI/a79233.aspx

Így működik

A legpontosabb virtuális bőranalízis kidolgozásának érdekében a Vichy kutatási részlege összeegyeztette az átfogó bőröregedési szakértelmet a legújabb 3D-s arckövetéssel és a Modiface mesterséges intelligenciájával. A SKINCONSULTAI-t egy összehasonlító algoritmus működteti, amely az arcvonásokat egy 10 000 osztályozott képből álló adatbank képeihez hasonlítja. Egy szelfi alapján a SKINCONSULTAI hét fő öregedési jelet követ nyomon a személyre szabott átfogó elemzésért, majd javaslatot ad személyre szabott bőrápolásirutinra. Az arcot az életkorral összefüggő 7 tulajdonság alapján elemzi. A szelfi elemzése után megkapjuk személyre szabott bőrmátrixukat. Minden egyes jel egy 5 pontos skála alapján kerül osztályozásra: a feszesség, a szemek alatti ráncok, a pigmentfoltok, a kisebb és mély ráncok, a pórusok és a ragyogás – a L’Oréal bőrgyógyászokkal együttműködésben kidolgozott bőratlasza alapján. Ezután lehetőségünk van összehasonlítani a kapott eredményt hasonló életkorú vagy más korosztályba tartozó nők eredményeivel.

 

Kapcsolódó bejegyzések