Post Image

SZERELMI VALLOMÁS ILLATOKKAL

Rúzs & Más / 2018-02-12

“Minden közül, ami szavak nélkül beszél, az illatok a leghangosabbak!” – állítja a világhírű parfümszakértő, Marian Bendeth. Egy szerelmi vallomást nagyon nehéz szavakba önteni, annál könnyebb viszont egy csábító illattal kifejezni.

Valentin napon készséggel állnak az igaz szerelmesek rendelkezésére az S.Oliver romantikus illatai: virágszirmos, gyümölcsös vagy éppen fűszeres jegyeik által fejezhetjük ki a megajándékozott iránti gyengéd érzéseinket.

Ragyogó nőiesség 
s.Oliver For Her
(a nyitóképen)

Elegánsan virágos illatkompozíció, melyben a törökrózsa központi illatát a magnólia selymes érzékisége öleli körül. A fejillat egzotikumát a licsi és a bergamot adja, hogy aztán púderesen kellemes lecsengést kapjunk egy íriszből, mósuszból és ámbrából álló, bársonyos alapillatból.

s.Oliver for HER, Eau de Parfum, 30ml, 7490 HUF

Férfias elegancia
s.Oliver For Him

s.Oliver For Him, rúzs és más

Fekete tea, ropogós, friss alma és piros bors jegyekkel indul a kompozíció, a szívillatban pedig egy rozmaringos, ibolyaleveles, vonzó férfi illat bontakozik ki. A sötét antracit üvegcsében rejlő parfüm a mindennapok luxusával ajándékozza meg viselőjét, és lágy tonkabab, zöld moha aromát hagy maga után.

s.Oliver for HIM, Eau de Toilette, 50ml, 9390 HUF

Könnyedség
s.Oliver SO PURE

Jó közérzet és egyszerűen kifimomult illat: ehhez segít hozzá a skandináv boldogság titkát hirdető parfümpáros, a »hygge« kétféle friss illata. A női változat pezsdítő citrus jegyeit virágszirom aromák teszik légiessé, a férfiaknál az ábrándos levendula párosul az üde kardamommal. Közös fás, almás összetevők teremtik meg a tiszta harmóniát. A So Pure illatokról bővebben ITT olvashatsz!

s.Oliver So Pure

s.Oliver SO PURE Women Eau de Toilette, 30ml, 5325 HUF

s.Oliver So Pure

s.Oliver SO PURE Men Eau de Toilette, 50ml, 5325 HUF

s.Oliver So Pure

Kapcsolódó bejegyzések