Post Image

SZERELEM A LEVEGŐBEN! VALENTIN NAP A DYSON-NAL

Rúzs & Más / 2021-02-04

Ki ne szeretné az idei Valentin-napot a Dyson csúcskategóriás hajszárítókkal vagy hajformázókkal ünnepelni? Következzenek ideális ajándékötletek a szeretett nő számára, a Dyson hajszárító és hajformázó eszközök ugyanis olyanok nekünk nőknek, mint a férfiaknak a Porsche sportautók vagy a Rolex karórák:

Mindkét, a Dyson Digital V9 motor által működtetett eszközt a Dyson egyedülálló légáramlási technológiájával tervezték, hogy úgy lehessen formázni velük, mint a szalonokban, extrém hő okozta károk nélkül. A Dyson Supersonic™ hajszárító az Air Multiplier™ technológiát használja a gyors szárításhoz, míg a Dyson Airwrap™ hajformázó a Coanda-hatást, egy aerodinamikai jelenséget hasznosítva göndöríti, hullámosítja és szárítja a hajat. A Dyson Corrale™ hajvasalót pedig úgy tervezték, hogy ugyanazokat a stílusokat alacsonyabb hőmérsékleten készíthessük el, megakadályozva, hogy a haj a rendkívüli hő miatt károsodjon, így megőrizve a haj egészségét.

Dyson Supersonic™ hajszárító

dyson, hajformázó, hajszárító, coanda hatás, corrale, airwrap, supersonic, rúzs és más, luxus hajápoló, valentin nap

A különféle hajtípusokhoz tervezett Dyson Supersonic™ hajszárító erőteljes és hatékony. Az eszköz gyors, de koncentrált légáramlást használ, tervezésének köszönhetően egyensúlyban van a kézben, csendesebb, mint a hagyományos készülékek, és intelligensen szabályozza a hőmérsékletet, hogy megvédje a hajat az extrém hőtől. A Dyson szabadalmaztatott Air Multiplier™ technológiája azt jelenti, hogy a hajszárítóból kiáramló levegő mennyisége háromszorosa a motorba kerülő levegő mennyiségének, így gyorsan megszáríthatjuk és formázhatjuk vele hajunkat, miközben alacsonyabb hőt igényel, így ez az eszköz ideális ajándék lesz az idei Valentin-napon.
Sok hagyományos hajszárítóval ellentétben a Dyson Supersonic™ hajszárító másodpercenként több mint 40 alkalommal méri a levegő hőmérsékletét a kibocsátott levegő hőmérsékletének szabályozása érdekében. Ez megakadályozza a rendkívüli hő okozta károsodást, megvédve így a haj fényét. A Dyson Supersonic™ hajszárító a Dyson.hu oldalon érhető el 149990 forintos áron.

Dyson Airwrap™ hajformázó

dyson, hajformázó, hajszárító, coanda hatás, corrale, airwrap, supersonic, rúzs és más, luxus hajápoló, valentin nap

A Dyson Airwrap™ hajformázó lényegét egy radikális ötlet adja: a Dyson digitális motorja generálja a Coanda-hatás néven ismert aerodinamikai jelenséget. A Coanda-hatás akkor fordul elő, amikor nagy sebességű levegősugár áramlik egy felületen, és a nyomáskülönbségek miatt a légáram hozzátapad a felszínhez. A megfelelő sebességgel és nyomással hajtott levegő természetesen átterjed a szomszédos felületre is, magával ragadva a környező levegőt.

Ezen elv előnyeit kihasználva a Dyson aerodinamikai csapata megalkotta a hajformázás egy új módját, kizárólag hővel kombinált levegő segítségével. Az eredmény, legyen az akár hajgöndörítés, hullámosítás, simára vagy érdesre szárítás, természetes, letisztult megjelenést kölcsönöz, miközben segít megelőzni a rendkívüli hő okozta károsodást, így a Dyson Airwrap™ hajformázó ideális ajándék azon szeretteinek, akik szeretnek szalon stílusú frizurát készíteni, miközben vigyáznak a hajukra.

A Dyson Airwrap™ hajformázó ára a Dyson.hu oldalon érhető el 189990 forintos áron.

 Dyson Corrale™ hajvasaló

dyson, hajformázó, hajszárító, coanda hatás, corrale, airwrap, supersonic, rúzs és más, luxus hajápoló, valentin nap

Az egyetlen hajlékony lemeztechnológiával rendelkező hajvasaló, a Dyson Corrale™ úttörő mikrohevederes lemez technológiával rendelkezik, ezért a haj formázása közben hajlik, egyenletesen melegíti és feszíti a hajszálakat a tincs teljes felületén, csökkentve ezzel a formázáshoz szükséges hőigényt.

Hasonlóan a Dyson Supersonic™ hajszárítóhoz és a Dyson Airwrap™ hajformázóhoz, a Dyson Corrale™ hajvasaló Intelligent Heat Control (hőmérsékletet ellenőrző okos) technológiával rendelkezik. Ez az egyedülálló, minden hajtípusnak megfelelő formázó eszköz három fokozatú hőmérsékletre állítható, platina érzékelővel rendelkezik, amely másodpercenként százszor méri a hőmérsékletet. Ez a technológia kommunikál egy mikroprocesszorral, amely viszont vezérli a fűtési rendszert, hogy precízen pontos hőt szolgáltasson. A Dyson négycellás lítium-ion akkumulátortechnológiájával kombinálva a Corrale™ hajvasaló vezeték nélkül működik. Ez az eszköz tökéletes ajándék azon szeretteinek, akik a hő okozta károsodást csökkentve szeretnék ápolni hajukat anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a formáját illetően.

A Dyson Corrale™ hajvasaló a Dyson.hu oldalon érhető el 189990 forintos áron.

Kapcsolódó bejegyzések