Ők győztek!
A séfek olimpiájaként számon tartott Bocuse d’Or december 13-i magyarországi elődöntőjén Pohner Ádám, Szabó László, Volenter István, Sándor Rodrigo és Győrffy Árpád jutott tovább a döntőbe, szabadkártyával pedig Széll Tamás, a 2013-as világdöntőn kiválóan szereplő séf. Közülük választják majd ki februárban azt, aki hazánkat képviseli a 2016 májusában Budapesten rendezendő Bocuse d’Or Europe versenyen. A versenyzők felkészülését segítő Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú támogatója a Nespresso. A szakácsok legnagyobb presztízsű versenyét nemzetközi szinten évek óta támogató, prémium adagolt kávékat gyártó vállalat itthon a NoSaltyval közösen receptversenyt indított, ahová bárki nevezhetett kávét tartalmazó receptjével. A kávés különlegességeket beküldő versenyzőket az a megtiszteltetés érte, hogy a Bocuse d’Or magyarországi elődöntőjének zsűrije értékelte alkotásaikat, a receptverseny eredményhirdetését is a december 13-i selejtezőn tartották.
Tovább
A Nestea egyik legnépszerűbb szezonális terméke az ősszel és télen kapható Havas Szilva. A közkedvelt ízvariáns mellett a márka most egy vadonatúj ízzel rukkol elő, a Nestea Fahéjas almával. Az ünnepi illatokat és ízeket felidéző Nestea téli jegesteák hidegen és melegen is fogyaszthatók, így a hűvös időben különösen jóleső forró italok kínálata ezzel a két finom ízváltozattal bővül.
